Bug 62894

Summary: Report / Dashboard : Throughput is in wrong column which is confusing as unit is milliseconds
Product: JMeter Reporter: Philippe Mouawad <p.mouawad>
Component: MainAssignee: JMeter issues mailing list <issues>
Status: RESOLVED FIXED    
Severity: normal CC: p.mouawad
Priority: P2 Keywords: FixedInTrunk
Version: 5.0   
Target Milestone: JMETER_5.1   
Hardware: All   
OS: All   
Attachments: Screenshot

Description Philippe Mouawad 2018-11-08 21:58:03 UTC
Created attachment 36254 [details]
Screenshot

Issues:

- The column is in Response Times (ms).
- Throughput should have a unit
Comment 1 Philippe Mouawad 2018-11-08 22:22:44 UTC
Author: pmouawad
Date: Thu Nov  8 22:22:17 2018
New Revision: 1846204

URL: http://svn.apache.org/viewvc?rev=1846204&view=rev
Log:
Bug 62894 : Report / Dashboard : Throughput is in wrong column which is confusing as unit is milliseconds
Bugzilla Id: 62894

Modified:
    jmeter/trunk/bin/report-template/content/js/dashboard.js.fmkr
    jmeter/trunk/xdocs/changes.xml
Comment 2 Antonio Gomes Rodrigues 2018-11-09 22:19:39 UTC
Author: agomes
Date: Fri Nov  9 22:18:37 2018
New Revision: 1846267

URL: http://svn.apache.org/viewvc?rev=1846267&view=rev
Log:
Bug 62894 : Report / Dashboard : Throughput is in wrong column which is confusing as unit is milliseconds : better labels

Modified:
    jmeter/trunk/bin/report-template/content/js/dashboard.js.fmkr
    jmeter/trunk/src/core/org/apache/jmeter/resources/messages.properties