Bug 40095 - org/apache/commons/modeler/Registry
Summary: org/apache/commons/modeler/Registry
Status: RESOLVED INVALID
Alias: None
Product: Tomcat 5
Classification: Unclassified
Component: Webapps:Administration (show other bugs)
Version: 5.5.17
Hardware: PC Windows Server 2003
: P1 critical (vote)
Target Milestone: ---
Assignee: Tomcat Developers Mailing List
URL:
Keywords: ErrorMessage
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2006-07-22 17:03 UTC by Vijay Kumar V
Modified: 2006-07-22 14:54 UTC (History)
0 users



Attachments
HTTP Status 503 - org/apache/commons/modeler/Registry bug (65.44 KB, image/jpeg)
2006-07-22 17:12 UTC, Vijay Kumar V
Details

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Vijay Kumar V 2006-07-22 17:03:46 UTC
The admin web app is not running even after it is deployed according to the 
instructions in the faq misc. category. The error message is : The requested 
service (org/apache/commons/modeler/Registry) is not currently available. How 
can a jar file is not shipped with a binary release of tomcat? Please resolve 
it quickly and reply me via my mail id.
Comment 1 Vijay Kumar V 2006-07-22 17:12:18 UTC
Created attachment 18628 [details]
HTTP Status 503 - org/apache/commons/modeler/Registry bug
Comment 2 Mark Thomas 2006-07-22 21:54:35 UTC
The file is in the binary downloads (zip and.exe) and a on a clean install works
for me without errors.

It looks like you haven't installed it correctly. Not sure what you might have
done wrong but please ask for help with this on the users mailing list since
bugzilla is not a support forum.