Bug 42620 - More than one slide fails to open in OpenOffice
Summary: More than one slide fails to open in OpenOffice
Status: RESOLVED FIXED
Alias: None
Product: POI
Classification: Unclassified
Component: HSLF (show other bugs)
Version: unspecified
Hardware: Other other
: P2 normal (vote)
Target Milestone: ---
Assignee: POI Developers List
URL:
Keywords:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2007-06-08 09:16 UTC by Vasanth Manickam
Modified: 2007-08-07 09:50 UTC (History)
0 users



Attachments
The ppt created using POI (56.00 KB, application/vnd.ms-powerpoint)
2007-06-08 09:17 UTC, Vasanth Manickam
Details

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Vasanth Manickam 2007-06-08 09:16:55 UTC
I have generated a ppt using POI which contains 2 slides which open fine on
Microsoft Office but on Open office only the first slide has the contents.. the
2nd slide is empty..
Comment 1 Vasanth Manickam 2007-06-08 09:17:31 UTC
Created attachment 20329 [details]
The ppt created using POI
Comment 2 Yegor Kozlov 2007-08-06 09:52:15 UTC
Fixed. 

Would you run your test and let me know if you still have issues in OpenOffice? 

Regards,
Yegor
Comment 3 Vasanth Manickam 2007-08-07 01:20:54 UTC
thanks for the fix..
I'm currently unable to checkout from scratchpad area.. will test it as soon as
I am able to do that...
Comment 4 Nick Burch 2007-08-07 04:54:10 UTC
There's always the nightly svn builds at:
http://encore.torchbox.com/poi-svn-build/
Comment 5 Vasanth Manickam 2007-08-07 09:50:24 UTC
Ok checked it.. seems to work..
thank you.