Bug 52383 - Instllation log typo
Summary: Instllation log typo
Status: RESOLVED FIXED
Alias: None
Product: Apache httpd-2
Classification: Unclassified
Component: Win32 MSI Installer (show other bugs)
Version: 2.2.21
Hardware: PC All
: P2 trivial (vote)
Target Milestone: ---
Assignee: Apache HTTPD Bugs Mailing List
URL:
Keywords: FixedInTrunk
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2011-12-24 00:46 UTC by time_fly
Modified: 2018-06-01 05:31 UTC (History)
0 users



Attachments

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description time_fly 2011-12-24 00:46:08 UTC
Installation log print SSL port with HTTP port.

ServerPort = 80
ServerSslPort = 80

No matter what port number write during instllation for SSL, ServerSslPort will be the same as ServerPort.

And I found how to fix it:

In conf/original/instlalwinconf.awk

print " ServerSslPort = " serverport >tstfl;

should be:

print " ServerSslPort = " serversslport >tstfl;

Wish it fixed in the next release.
Comment 1 Christophe JAILLET 2012-10-01 19:31:04 UTC
This has been fixed on trunk :
http://svn.apache.org/viewvc?view=revision&sortby=date&revision=1375041

On 2.4 branches
http://svn.apache.org/viewvc?view=revision&sortby=date&revision=1390511


But not on 2.2 branch yet.


Moreover, according to the date on the commit on trunk and on 2.4, I think that no official release with this patch has been profided yet.
Comment 2 Christophe JAILLET 2018-06-01 05:31:01 UTC
Fixed in 2.4.4.

2.2.x is EOL. If not already done, it will never be fixed