Bug 54952 - [Fri May 10 17:39:01 2013] [error] proxy: CLUSTER: (balancer://cluster). All workers are in error state
Summary: [Fri May 10 17:39:01 2013] [error] proxy: CLUSTER: (balancer://cluster). All ...
Status: NEEDINFO
Alias: None
Product: Apache httpd-2
Classification: Unclassified
Component: mod_proxy_balancer (show other bugs)
Version: 2.5-HEAD
Hardware: HP Linux
: P2 critical (vote)
Target Milestone: ---
Assignee: Apache HTTPD Bugs Mailing List
URL:
Keywords:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2013-05-10 20:49 UTC by Juan
Modified: 2013-09-10 07:03 UTC (History)
1 user (show)



Attachments

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Juan 2013-05-10 20:49:40 UTC
Hi All!

Hi have configured two apache servers in a balancer cluster, working as reverse proxys for the application servers.


From the mod_cluster console I can see al the nodes that are configured, but when for example I try to call the service:

IP/service

I see from the error_logs the following message:

[Fri May 10 17:39:01 2013] [error] proxy: CLUSTER: (balancer://my cluster). All workers are in error state


However if I call the service using the IP address of the application server I get to the service.

The weird thing is that from the mod_cluster console I see the nodes and all the applications deployed there.

Another thing that I'd like to add is that nothing were made on the system which is really weird.

Could you please assist?

Thanks!
Comment 1 Michal Karm Babacek 2013-09-10 07:03:57 UTC
Hello Juan,

you are mixing pears with apples I'm afraid...

mod_proxy_balancer and mod_proxy_cluster are two completely different, mutually exclusive, incompatible modules.

If you really use mod_cluster and mod_proxy_balancer is not loaded and you are still having issues, browse: https://community.jboss.org/en/mod_cluster , try with the latest 1.2.6 tag: https://github.com/modcluster/mod_cluster   or create a JIRA: https://issues.jboss.org/browse/MODCLUSTER

HTH

-K-