Bug 62510 - executing remote test from command line uses wrong user defined variables
Summary: executing remote test from command line uses wrong user defined variables
Status: NEW
Alias: None
Product: JMeter
Classification: Unclassified
Component: Main (show other bugs)
Version: 3.2
Hardware: PC Linux
: P2 normal (vote)
Target Milestone: ---
Assignee: JMeter issues mailing list
URL:
Keywords:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2018-06-29 14:00 UTC by dwight7
Modified: 2018-10-28 11:14 UTC (History)
3 users (show)



Attachments

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description dwight7 2018-06-29 14:00:30 UTC
there are three ways to execute tests.
1.) locally from within the GUI
2.) remotely ( on agents ) from within the GUI
3.) remotely ( on agents ) from the command line.

I have User Defined Variables in two places. 
1.) defined directly under the test plan
2.) definedunder an HTTP test script recorder in the workbench.


in both of those user defined variable sets, i define the server under test ( to be substitued in each request/header/etc. )


when i run a test using execution method 1. and 2., the HOST variable is taken from the user define variables underneath the test plan.

when i run a test using execution method 3., the HOST variable is taken from the user defined variables underneath the HTTP test script recorder.

this is a bug
Comment 1 Philippe Mouawad 2018-09-01 20:52:45 UTC
Hello,
Can you provide a simple test plan reproducing issue using only Debug Sampler ?

Thank you