Bug 8606 - org.apache.taglibs.page.AttributesTag has no property 'attribute'
Summary: org.apache.taglibs.page.AttributesTag has no property 'attribute'
Status: CLOSED FIXED
Alias: None
Product: Taglibs
Classification: Unclassified
Component: Page Taglib (show other bugs)
Version: 1.0
Hardware: Sun Solaris
: P3 critical with 1 vote (vote)
Target Milestone: ---
Assignee: Tomcat Developers Mailing List
URL:
Keywords:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2002-04-28 18:42 UTC by Michael Crawford
Modified: 2004-11-16 19:05 UTC (History)
0 users



Attachments

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Michael Crawford 2002-04-28 18:42:16 UTC
Been getting this one. Figured you had to know about it it is so severe. Was 
surprised to see it still exists in 1.0 release.

<Error> <HTTP> <[WebAppServletContext(4194486,fwm-test,/fwm-test)] Servlet 
failed with Exception
weblogic.servlet.jsp.JspException: (line 41): bean type 
org.apache.taglibs.page.AttributesTag has no property 'attribute'
        at weblogic.servlet.jsp.JspLexer.jspException(JspLexer.java:790)
        at weblogic.servlet.jsp.JspLexer.addGetProperty(JspLexer.java:1688)
        at weblogic.servlet.jsp.JspLexer.mXML_GET_PROPERTY(JspLexer.java:3358)
        at weblogic.servlet.jsp.JspLexer.mXML_THING(JspLexer.java:1916)
        at weblogic.servlet.jsp.JspLexer.mTOKEN(JspLexer.java:1816)
        at weblogic.servlet.jsp.JspLexer.nextToken(JspLexer.java:1744)
        at weblogic.servlet.jsp.JspLexer.parse(JspLexer.java:1023)
        at weblogic.servlet.jsp.JspParser.doit(JspParser.java:80)
        at weblogic.servlet.jsp.JspParser.parse(JspParser.java:183)
        at weblogic.servlet.jsp.Jsp2Java.outputs(Jsp2Java.java:119)
        at weblogic.utils.compiler.CodeGenerator.generate
(CodeGenerator.java:255)
        at weblogic.servlet.jsp.JspStub.compilePage(JspStub.java:327)
        at weblogic.servlet.jsp.JspStub.prepareServlet(JspStub.java:189)
        at weblogic.servlet.jsp.JspStub.prepareServlet(JspStub.java:154)
        at weblogic.servlet.internal.ServletStubImpl.getServlet
(ServletStubImpl.java:368)
        at weblogic.servlet.internal.ServletStubImpl.invokeServlet
(ServletStubImpl.java:242)
        at weblogic.servlet.internal.ServletStubImpl.invokeServlet
(ServletStubImpl.java:304)
        at weblogic.servlet.internal.ServletStubImpl.invokeServlet
(ServletStubImpl.java:200)
        at weblogic.servlet.internal.WebAppServletContext.invokeServlet
(WebAppServletContext.java:2495)
        at weblogic.servlet.internal.ServletRequestImpl.execute
(ServletRequestImpl.java:2204)
        at weblogic.kernel.ExecuteThread.execute(ExecuteThread.java:139)
        at weblogic.kernel.ExecuteThread.run(ExecuteThread.java:120)
Comment 1 Glenn Nielsen 2002-11-11 03:33:08 UTC
Thanks for reporting this.  This bug was in the 1.0 release but fixed in
all nightly builds since 4/23.  Sorry it took so long to get back to you.