This Bugzilla instance is a read-only archive of historic NetBeans bug reports. To report a bug in NetBeans please follow the project's instructions for reporting issues.

Bug 145905 - Wrong panel color in formatting settigns
Summary: Wrong panel color in formatting settigns
Status: VERIFIED WORKSFORME
Alias: None
Product: editor
Classification: Unclassified
Component: Options (show other bugs)
Version: 6.x
Hardware: All Windows Vista
: P4 blocker (vote)
Assignee: David Strupl
URL:
Keywords: SIMPLEFIX
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2008-09-02 12:43 UTC by Petr Dvorak
Modified: 2009-11-02 09:09 UTC (History)
2 users (show)

See Also:
Issue Type: DEFECT
Exception Reporter:


Attachments
Gray panel under Window (79.78 KB, image/png)
2008-09-02 12:44 UTC, Petr Dvorak
Details

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Petr Dvorak 2008-09-02 12:43:51 UTC
Product Version: NetBeans IDE Dev (Build 200809010201)
Java: 1.6.0_10-rc; Java HotSpot(TM) Client VM 11.0-b14
System: Windows Vista version 6.0 running on x86; Cp1250; cs_CZ (nb)

See the screenshot.
Comment 1 Petr Dvorak 2008-09-02 12:44:25 UTC
Created attachment 68863 [details]
Gray panel under Window
Comment 2 Vitezslav Stejskal 2008-09-03 12:12:32 UTC
I guess the panel is not transparent.
Comment 3 Vitezslav Stejskal 2008-09-09 12:54:55 UTC
I made the panel transparent, which should fix the problem. Local changeset: 572eba415caf
Comment 4 Quality Engineering 2008-09-10 17:14:54 UTC
Integrated into 'main-golden', will be available in build *200809101401* on http://bits.netbeans.org/dev/nightly/ (upload may still be in progress)
Changeset: http://hg.netbeans.org/main/rev/572eba415caf
User: Vita Stejskal <vstejskal@netbeans.org>
Log: #145905: making the panel transparent
Comment 5 Petr Dvorak 2008-09-23 13:10:37 UTC
Sorry, Vita - I can still reproduce this issue... See also issue 147898...
Comment 6 Petr Dvorak 2008-09-23 13:12:29 UTC
Product Version: NetBeans IDE Dev (Build 200809221401)
Java: 1.6.0_10; Java HotSpot(TM) Client VM 11.0-b15
System: Windows XP version 5.1 running on x86; Cp1250; cs_CZ (nb)
Comment 7 Miloslav Metelka 2008-11-21 13:03:30 UTC
We should fix this in 7.0
Comment 8 David Strupl 2009-04-23 15:55:34 UTC
Is this problem OS or LAF specific? I cannot see any problem on my linux box ... Mila, is it wrong on your MacOs? Jirka,
can you try on Win please?
Comment 9 Petr Dvorak 2009-04-23 16:38:48 UTC
This issue is Windows Vista specific, AFAIK
Comment 10 Jiri Prox 2009-09-21 10:30:39 UTC
I looks fine on Win now (XP and Vista)

Petre, can you please verify it? Thanks
Comment 11 David Strupl 2009-11-02 08:35:39 UTC
As nobody here was able to see the problem I am closing it as worksforme. The last resort would to check whether this
happens on newer (the latest) JDK on the reporter's machine. 
Comment 12 Petr Dvorak 2009-11-02 09:09:14 UTC
Sorry, I forgot to verify this issue... V.