This Bugzilla instance is a read-only archive of historic NetBeans bug reports. To report a bug in NetBeans please follow the project's instructions for reporting issues.

Bug 228981 - when i debug with xdebug can not get some of the const value
Summary: when i debug with xdebug can not get some of the const value
Status: RESOLVED INVALID
Alias: None
Product: php
Classification: Unclassified
Component: Debugger (show other bugs)
Version: 7.3
Hardware: All All
: P3 normal (vote)
Assignee: Ondrej Brejla
URL:
Keywords:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2013-04-25 04:06 UTC by danssion
Modified: 2013-06-10 12:33 UTC (History)
0 users

See Also:
Issue Type: DEFECT
Exception Reporter:


Attachments
IDE 日志 (129.92 KB, text/plain)
2013-04-25 04:06 UTC, danssion
Details

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description danssion 2013-04-25 04:06:13 UTC
Product Version = NetBeans IDE 7.3 (Build 201302132200)
Operating System = Linux version 3.5.0-27-generic running on amd64
Java; VM; Vendor = 1.7.0_15
Runtime = OpenJDK 64-Bit Server VM 23.7-b01

__FILE__

__DIR__

defined before
I can not get the value in the following  code  when  I am debug with  chrome
Comment 1 danssion 2013-04-25 04:06:21 UTC
Created attachment 133782 [details]
IDE 日志
Comment 2 Ondrej Brejla 2013-06-10 12:33:10 UTC
It seems to be a problem of XDebug eval process. We just send it a command to evaluate "__FILE__" and it returns us a string "xdebug://debug-eval" instead of real file name. Imho Eclipse has the same issue. So sorry, I can't do anything with that.