Issue 10158

Summary: Find & Replace: Add "Find then Replace" and just "Replace".
Product: Writer Reporter: jameslee <lista>
Component: codeAssignee: AOO issues mailing list <issues>
Status: CONFIRMED --- QA Contact:
Severity: Trivial    
Priority: P5 (lowest) CC: issues
Version: OOo 1.0.1   
Target Milestone: ---   
Hardware: PC   
OS: Solaris   
Issue Type: ENHANCEMENT Latest Confirmation in: ---
Developer Difficulty: ---

Description jameslee 2002-12-17 12:10:38 UTC
Curently the "Replace" replaces and then finds.

This means I can't see the result of the replace so I can't do a replace, review
it and optionally press undo if it didn't meet my requirements. (I might be
doing the replace to correct layout and not the text.)

Please add a "Find then replace" option.
Please add a "Replace" only option.
This as opposed to the existing "Replace then Find" option.

Mybe you need a check box to set the type of the replace, one of the 3 modes.
Comment 1 h.ilter 2002-12-17 12:14:35 UTC
Reassigned to BH
Comment 2 eric.savary 2003-04-16 15:33:03 UTC
Set to "NEW"
Comment 3 ace_dent 2008-05-16 02:39:10 UTC
OpenOffice.org Issue Tracker - Feedback Request.

The Issue you raised has the status 'New' pending further action, but has not
been updated within the last 4 years. Please consider re-testing with one of the
latest versions of OOo, as the problem(s) may have already been addressed.
Either use the recent stable version: http://download.openoffice.org/index.html
or consider trying the new OOo 3 BETA (still in testing):
http://download.openoffice.org/3.0beta/
 
Please report back the outcome so this Issue may be Closed or Progressed as
necessary - otherwise it may be Resolved as Invalid in the future. You may also
wish to search for (and note) any duplicates of this Issue that may have
advanced further by checking the Issue Tracker:
http://www.openoffice.org/issues/query.cgi
 
Many thanks,
Andrew
 
Cleaning-up and Closing old Issues as part of:
~ The Grand Bug Squash, pre v3 ~
http://marketing.openoffice.org/3.0/announcementbeta.html
Comment 4 bettina.haberer 2010-05-21 14:52:39 UTC
To grep the issues easier via "requirements" I put the issues currently lying on
my owner to the owner "requirements".