Issue 106367

Summary: Default asian language is wrong
Product: General Reporter: Mathias_Bauer
Component: codeAssignee: stefan.baltzer
Status: CLOSED FIXED QA Contact: issues@framework <issues>
Severity: Trivial    
Priority: P3 CC: caolanm, issues
Version: OOO320m2   
Target Milestone: OOo 3.2   
Hardware: Unknown   
OS: All   
Issue Type: DEFECT Latest Confirmation in: ---
Developer Difficulty: ---
Issue Depends on:    
Issue Blocks: 99999    

Description Mathias_Bauer 2009-10-28 09:09:28 UTC
A typo in the new code for dynamic default document language detection prevents
a proper detection of the asian default language on all systems where an asian
language is set as UI Language, User Language or (on Windows) Locale for
non-Unicode programs.
Comment 1 Mathias_Bauer 2009-10-28 09:10:23 UTC
The fix is a very simple one-liner.
Comment 2 tommy27 2009-11-19 14:19:42 UTC
if it's so simple why it hasn't been fixed yet?

please, do not misunderstand my words: i'm not complaining, i'm just curious...
Comment 3 mikhail.voytenko 2009-11-25 06:58:33 UTC
mav->tm: Please verify the issue.
Comment 4 mikhail.voytenko 2009-11-25 06:59:31 UTC
Setting to fixed.
Comment 5 mikhail.voytenko 2009-11-25 07:00:13 UTC
mav->tm: Please verify the issue.
Comment 6 Mathias_Bauer 2009-11-25 07:27:25 UTC
hint to qa:
take a windows system where an asian language is configured as e.g. the default
language for non-Unicode programs (Regional Settings, Advanced). You also could
take a system where the locale or UI language is an asian language, but I assume
that would be harder to handle. ;-)

Without the fix the default asian language in OOo was names "default" and in
fact didn't exist, now you should see the configured language.
Comment 7 thorsten.martens 2009-12-03 10:41:48 UTC
TM->SBA: as talked about, reassigned to you.
Comment 8 stefan.baltzer 2009-12-04 16:14:56 UTC
SBA->MBA: As seen, the fix did not make it into the CWS.
Reopening issue, assingning to you.
Comment 9 stefan.baltzer 2009-12-04 16:16:07 UTC
SBA->MBA: As discussed, pleasse provide a Windows build of the CWS including
that fix, thank you.
Comment 10 Mathias_Bauer 2009-12-04 16:54:54 UTC
finally...
Comment 11 stefan.baltzer 2009-12-08 13:25:26 UTC
Reassigned to me.
Comment 12 stefan.baltzer 2009-12-08 13:25:59 UTC
Verified in CWS fwk129.