Issue 107892

Summary: Missing text in presentation mode
Product: Impress Reporter: marisn <maris.nartiss>
Component: viewingAssignee: AOO issues mailing list <issues>
Status: CONFIRMED --- QA Contact:
Severity: Trivial    
Priority: P3 CC: issues, rb.henschel
Version: OOO320m8   
Target Milestone: ---   
Hardware: All   
OS: All   
Issue Type: DEFECT Latest Confirmation in: ---
Developer Difficulty: ---
Attachments:
Description Flags
MS Office presentation with missing text
none
Also ODF version created from such PPT file is affected none

Description marisn 2009-12-25 20:26:52 UTC
In presentation created by some (unknown) Microsoft Office version text is
visible in editing mode (Normal, Notes, Slide sorter) but it's missing in
presentation mode (slide show). There are no transitions/animations associated
with that text. Saving file as an ODF presentation doesn't help. I will attach
samples. 
Both Linux and Windows versions of OOo Impress 3.1.1 are affected (not an X11
issue).
Microsoft Office 2007 displays that file just fine.
Comment 1 marisn 2009-12-25 20:28:14 UTC
Created attachment 66806 [details]
MS Office presentation with missing text
Comment 2 marisn 2009-12-25 20:29:29 UTC
Created attachment 66807 [details]
Also ODF version created from such PPT file is affected
Comment 3 Regina Henschel 2009-12-25 21:26:24 UTC
The picture on the master page is shown in front of the slide objects, when the
slide is in presentation mode.
This error occurs already in OOo2.4.3.

To correct the view, switch to the master and sent the picture to back.
Comment 4 marisn 2009-12-26 10:33:52 UTC
Ah. Then could this issue be related to #54563 (Z-Order of custom shapes with
interactions are wrong in running presentation.)? Still it's annoying as it was
easier to find laptop with MS-Office than figure out why I don't see text in
presenation mode.
Comment 5 wolframgarten 2010-01-05 08:19:45 UTC
Reproducible. Reassigned.
Comment 6 Marcus 2017-05-20 11:11:19 UTC
Reset assigne to the default "issues@openoffice.apache.org".