Issue 115614

Summary: Only side one is printed on a documet with different hedaders and footers
Product: Writer Reporter: fred6633 <advpfz475>
Component: printingAssignee: AOO issues mailing list <issues>
Status: CONFIRMED --- QA Contact:
Severity: Trivial    
Priority: P3 CC: h.ilter, issues
Version: OOo 3.3 RC4   
Target Milestone: ---   
Hardware: Mac   
OS: All   
Issue Type: DEFECT Latest Confirmation in: ---
Developer Difficulty: ---
Attachments:
Description Flags
Brev.ott
none
New template none

Description fred6633 2010-11-16 17:54:09 UTC
Hello,

I have a template with headers and footers. On page one it has a header and a
footer. On page two and forward it has a different header and no footer.

If I create a document containing two pages from this template, only the first
page is printed.

I tested with another template. It has a header but not a footer. The header is
the same on every page. With this template there is no printing problems.

Since I only have this problem with this specific template, my conclusion is
that is has to do with that I have different headers.

I've used OpenOffice for more than five years, and I've used this specific
template without problems until now.

It makes do difference whether I select "use OpenOffices.org's printer dialog"
or not.

If there was an option, I could attach the template.

Fred
Comment 1 fred6633 2010-11-16 18:17:58 UTC
Created attachment 75021 [details]
Brev.ott
Comment 2 fred6633 2010-11-16 18:19:13 UTC
Persists on RC 5.

Fred
Comment 3 h.ilter 2010-11-18 13:48:57 UTC
Confirmed, although I set pages to be print from "1 to 1" to "1 to 2" or "All",
it will be printed only the first page.
Regression to OOo3.2.1 but to late for 3.3
Comment 4 philipp.lohmann 2010-11-18 15:02:42 UTC
this would seem to be a writer problem

@tl: could you please have a look ?
Comment 5 Martin Hollmichel 2011-03-16 11:44:40 UTC
set target 3.x since not relevant for 3.4 release.
Comment 6 fred6633 2011-04-21 13:02:19 UTC
Created attachment 76422 [details]
New template
Comment 7 fred6633 2011-04-21 13:07:21 UTC
Hello,
I got tired of waiting. I'm a small business user and it is of course important ta have header and footer in my letters.

I created a new template from scratch and copied the text from the original template.

Mow it works.

I can't understand why though, since it's built the same way: A first page and a default page. The numbering on the default page.

To me the issue is solved.

I have attached the new template.

Fred
Comment 8 fred6633 2011-04-25 09:42:45 UTC
It seems that it's enough just to open the stylist, select page styles, double click on "default", then tools > page... and just change anything. For example change a margin by one millimetre.

It's even possible to change back if you like.