Issue 115768

Summary: WW8: list in table incorrectly numbered due to missing heading number
Product: Writer Reporter: gtimur <gtimur>
Component: open-importAssignee: AOO issues mailing list <issues>
Status: CONFIRMED --- QA Contact:
Severity: Trivial    
Priority: P3 CC: issues
Version: OOo 3.2.1   
Target Milestone: ---   
Hardware: All   
OS: All   
Issue Type: DEFECT Latest Confirmation in: ---
Developer Difficulty: ---
Issue Depends on: 13791    
Issue Blocks:    
Attachments:
Description Flags
Items 2.2-2.7. not shown, items 3.x. not numbered properly
none
Same document with better table formatting - only items 3.x are imported incorrectly none

Description gtimur 2010-11-24 15:14:49 UTC
Some table text is not shown and items are not properly bulleted when .doc is
opened with OO 3.2.1.
Comment 1 gtimur 2010-11-24 15:19:16 UTC
Created attachment 75122 [details]
Items 2.2-2.7. not shown, items 3.x. not numbered properly
Comment 2 eric.savary 2010-11-24 18:51:13 UTC
Please mention where exactly text is missing in the document.
Comment 3 michael.ruess 2010-11-25 10:16:36 UTC
That the Numbering from 2.2 on is wrong comes by an incompatibility described in
issue 13791 - the table is imported inside a frame, thus it does not break onto
next page and text seems to vanish.
I will attach a version of the doc where the table under "JACANJE KAPACITETA"
will appear correctly without "Text wrapping around" attribute for the table.
Comment 4 michael.ruess 2010-11-25 10:20:53 UTC
Created attachment 75129 [details]
Same document with better table formatting - only items 3.x are imported incorrectly
Comment 5 michael.ruess 2010-11-25 10:33:52 UTC
MRU->OD: see my second attachment. There, on page 8 the list is not restarted
with 3.1 in the table. It looks, that it is due to the fact that the Heading 2
paragraphs are not part of the list as it is in MS Word.
Comment 6 gtimur 2010-11-26 08:51:52 UTC
1. Thank you. It didn't occur to me it is Issue 13791, although I encountered
similar problem before and voted for that issue. 
What I didn't understand is how that issue can be avoided, maybe with some other
table design in MS Office, and how it can be fixed, at least manually, as you
did it. I tried saving to .odt from MS Office 2010, both using its own and Sun
Odf filter, but it didn't work. Please explain that in Issue 13791, as a
temporary measure. 

2. Numbering of paragraphs is a separate issue. First, OO didn't show Heading 2
numbering, which is probably turned on manually in MSO and not through paragraph
style. Then, it started from 2, instead of 3, because it continued previous
numbering and Restart Numbering didn't work. Well, I turned off numbering there
and turned it on to start from 3, and copied format to all subsequent items. 

3. Can you please look at my previous issue
http://www.openoffice.org/issues/show_bug.cgi?id=70262 opened with OO 2.x? I
wrote there that "When I open this attachment with OO 3.0, it previews fine. It
may have been fixed without closing the issue? If so, please close it."
Comment 7 Marcus 2017-05-20 11:17:39 UTC
Reset assigne to the default "issues@openoffice.apache.org".