Issue 117308

Summary: Saved Printer settings not used on printing
Product: gsl Reporter: paul
Component: codeAssignee: AOO issues mailing list <issues>
Status: UNCONFIRMED --- QA Contact:
Severity: Normal    
Priority: P3 CC: arielch, bshall, christopher.orme, hclase, issues
Version: OOo 3.3   
Target Milestone: ---   
Hardware: All   
OS: All   
Issue Type: DEFECT Latest Confirmation in: ---
Developer Difficulty: ---

Description paul 2011-03-10 08:22:05 UTC
I can set the printer settings on a template or file and this would be used on future printing.  Since the latest upgrade to 3.3 ( no idea of RC) although the saved printer settings are still there, when you go to print, the saved settings are not used and you get the printer defaults instead.
Comment 1 paul 2011-03-10 15:12:58 UTC
I have now found that if you try and print the same document again, you have to reset the printer to the settings that were done before the last print of that.

Worse still, my templates now print incorrectly. Images actually disappear wen printed

I have uninstalled the update and reinstalled the previous 3.2.1 and everything is now working perfectly (just in case my setup was in question)
Comment 2 hclase 2011-05-12 15:11:32 UTC
The same problem occurs in writer 3.3.  I have just tested 3.4beta and find the settings are now conserved while printing from the same load of the document, but not on reloading.  (The flag is set in Tools>options etc)
Comment 3 Ariel Constenla-Haile 2012-01-29 08:58:32 UTC
*** Issue 118075 has been marked as a duplicate of this issue. ***
Comment 4 Ariel Constenla-Haile 2012-01-29 08:59:02 UTC
*** Issue 118009 has been marked as a duplicate of this issue. ***
Comment 5 Oliver-Rainer Wittmann 2012-06-13 12:16:48 UTC
getting rid of value "enhancement" for field "severity".
For enhancement the field "issue type" shall be used.
Comment 6 Marcus 2017-05-20 11:35:11 UTC
Reset assigne to the default "issues@openoffice.apache.org".