Issue 124752

Summary: Spell check not working
Product: General Reporter: pieterbrueghel
Component: spell checkingAssignee: AOO issues mailing list <issues>
Status: CLOSED DUPLICATE QA Contact:
Severity: Major    
Priority: P3 CC: elish, pieterbrueghel, rainerbielefeld_ooo_qa
Version: 4.0.1Keywords: needmoreinfo
Target Milestone: ---   
Hardware: PC   
OS: Windows Vista   
Issue Type: DEFECT Latest Confirmation in: ---
Developer Difficulty: ---

Description pieterbrueghel 2014-04-27 18:08:06 UTC
Spell check is not working. When it is turned on every word is underlined. I uninstalled the Open Office program and installed it again thinking that that might resolve the problem, but it hasn't.
Comment 1 Edwin Sharp 2014-04-27 18:48:33 UTC
What is your language?
Please test with 4.1 release candidate 4:
http://ci.apache.org/projects/openoffice/milestones/4.1.0-rc4/binaries/
Comment 2 Rainer Bielefeld 2014-04-28 05:05:55 UTC
@ pieterbrueghel@hotmail.com:
Probably DUP of "Bug 121930 - Tracking Issue for 3.4.1 Spell Correction Not Working"
Please see <http://www.openoffice.org/development/releases/3.4.1.html#AOO3.4.1ReleaseNotes-KnownIssues> for description and instructions.

I doubt that simply switching to 4.1.0 will heal the problem, but if you want to try (there is no bigger risk) please tell us your experience.

Please feel free to reopen this Bug if you find evidence that we have an independent issue here, for example because workarounds or fix for the other bug does not work for you.

*** This issue has been marked as a duplicate of issue 121930 ***