Issue 16712

Summary: Storing of a template can require HandsOff state
Product: General Reporter: mikhail.voytenko
Component: codeAssignee: AOO issues mailing list <issues>
Status: ACCEPTED --- QA Contact:
Severity: Trivial    
Priority: P3 CC: cno, issues
Version: OOo 1.1 Beta2Keywords: oooqa
Target Milestone: ---   
Hardware: PC   
OS: Windows XP   
Issue Type: DEFECT Latest Confirmation in: ---
Developer Difficulty: ---

Description mikhail.voytenko 2003-07-11 10:37:42 UTC
The descryption from Tamar@openoffice.org

"
Steps:

1) Create a new text document. 
2) File | Templates | Save and assign it a name.
3) Close it.
4) File | Templates | Edit and choose the newly created template.
5) File | Templates | Save and choose the same name.
6) When the overwrite dialog appears, choose Yes

Observed: Error writing <filename> as template. General Error. General 
input/output error.
Expected: No error.
"

The problem is that template document was not set to HandsOff state before
storing to original location.
Comment 1 mikhail.voytenko 2003-07-11 10:59:43 UTC
.
Comment 2 jensja 2003-07-27 17:16:48 UTC
Duplicated with OOo 1.1 RC on Windows 2000.
Confirming.
Comment 3 mikhail.voytenko 2003-08-04 08:54:49 UTC
.
Comment 4 Mathias_Bauer 2004-06-19 17:21:23 UTC
.
Comment 5 cno 2008-02-05 08:16:14 UTC
Doing as described, currently results in an added name1.ott ...
Comment 6 mikhail.voytenko 2008-02-06 10:01:46 UTC
Changing the target.
Comment 7 cno 2008-02-06 10:48:21 UTC
Tested this again in 2.3.1 and 2.4-dev (OOH680_m6)

As said: 
- open 'MyTemplate' 
- choose File|Template|Save
- select 'MyTemplate' > OK > Replace OK
results in bóth 'MyTemplate' and 'MyTemplate1' on the file system.

Only in 2.3.1
- start new blanc document
- choose File|Template|Save
- select 'MyTemplate' > OK > Replace OK
results in bóth 'MyTemplate' and 'MyTemplate1' on the file system.
In 2.4-dev this last scenarion only results in 'MyTemplate1'.

More comprehensive description and screenshots in issue 68233 (Tue Feb 5 2008)


Comment 8 Marcus 2017-05-20 10:55:27 UTC
Reset assigne to the default "issues@openoffice.apache.org".