Issue 18984

Summary: line break on lines with images set to optimal page wrap cause image glitches
Product: Writer Reporter: lars <lars_o_hansen>
Component: codeAssignee: AOO issues mailing list <issues>
Status: ACCEPTED --- QA Contact:
Severity: Trivial    
Priority: P3 CC: issues
Version: OOo 1.1 RC3   
Target Milestone: ---   
Hardware: PC   
OS: Windows 98   
Issue Type: DEFECT Latest Confirmation in: ---
Developer Difficulty: ---
Attachments:
Description Flags
image showing glitch
none
document to reproduce the defect none

Description lars 2003-09-02 23:10:58 UTC
line break on lines with images set to optimal page wrap cause image glitches, 
see attached image
Comment 1 lars 2003-09-02 23:12:32 UTC
Created attachment 8959 [details]
image showing glitch
Comment 2 Oliver-Rainer Wittmann 2003-09-03 08:48:03 UTC
OD (03.09.2003):
The defect is a repaint failure using a virtual output device. Seems
to be broken between internal versions Beta1 and Beta2.
Workaround: refresh screen with Shift-Ctrl-R.
I will attach a document in order to reproduce the defect by edit some
text at the beginning.
OD->THB: Can you please have a look? It seems to be depend on the
graphic - with another graphic (e.g. 'apple.gif') I can't reproduce
the defect.
Comment 3 Oliver-Rainer Wittmann 2003-09-03 08:49:00 UTC
Created attachment 8967 [details]
document to reproduce the defect
Comment 4 thb 2003-09-03 12:23:25 UTC
THB->OD: Yep. This is a metafile, your graphic is a bitmap. Might be I've overlooked a 
problem when rendering metafiles to an offsetted VDev.
Comment 5 thb 2003-09-22 10:23:56 UTC
-
Comment 6 marc.neumann 2003-10-16 08:50:30 UTC
"According to the OpenOffice.org roadmap
(http://tools.openoffice.org/releases) this issue was retargeted to
OOo Later."
Comment 7 thb 2012-07-13 20:48:17 UTC
Reset to default bug assignee.