Issue 22200

Summary: Create new macro fails / 'New' button doesn't trigger IDE
Product: General Reporter: joerg.skottke
Component: uiAssignee: AOO issues mailing list <issues>
Status: CONFIRMED --- QA Contact:
Severity: Trivial    
Priority: P4 CC: issues
Version: OOo 1.1   
Target Milestone: AOO Later   
Hardware: All   
OS: All   
Issue Type: ENHANCEMENT Latest Confirmation in: ---
Developer Difficulty: ---

Description joerg.skottke 2003-11-06 14:26:02 UTC
Reproduction:

1. Open macro dialog
2. name the macro, overwriting the string "Main"
   The "New" button gets active
3. Press "New"
-> Nothing happens
This worked in the final version
Comment 1 joerg.skottke 2003-11-07 06:46:43 UTC
This only happens if you choose a macro name that actually is a
reserved word in BASIC, then the IDE won't come up, there will be no
warning.

Changing Prio to 4, changing type to enhancement
Comment 2 joerg.skottke 2003-11-07 06:47:13 UTC
change owner to cj
Comment 3 joerg.skottke 2003-12-12 09:10:08 UTC
According to the OOo PCD i set this Bug/Enhancement to OOo Later
Nice to have
Comment 4 christian.jansen 2004-06-02 16:28:20 UTC
CJ -> BH: This task fits more into your area.
Comment 5 bettina.haberer 2010-05-21 15:10:25 UTC
To grep the issues easier via "requirements" I put the issues currently lying on
my owner to the owner "requirements".