Issue 26352

Summary: default in Print Options should be landscape
Product: Writer Reporter: bulbul <bulbul>
Component: codeAssignee: AOO issues mailing list <issues>
Status: CONFIRMED --- QA Contact:
Severity: Trivial    
Priority: P4 CC: issues
Version: OOo 1.1   
Target Milestone: ---   
Hardware: All   
OS: All   
Issue Type: ENHANCEMENT Latest Confirmation in: ---
Developer Difficulty: ---

Description bulbul 2004-03-11 19:12:55 UTC
The current default in the Print Options is portrait orientation with two
columns. This is almost never the desired format. It would make more sense for
the default to be two columns with *landscape* orientation, which is probably
the most commonly used multipage format.
Comment 1 michael.ruess 2004-03-12 09:07:01 UTC
MRU->HI: Please have a look...
Comment 2 h.ilter 2004-03-16 13:30:05 UTC
Reassigned to BH
Comment 3 ace_dent 2008-05-16 02:56:15 UTC
OpenOffice.org Issue Tracker - Feedback Request.

The Issue you raised has the status 'New' pending further action, but has not
been updated within the last 4 years. Please consider re-testing with one of the
latest versions of OOo, as the problem(s) may have already been addressed.
Either use the recent stable version: http://download.openoffice.org/index.html
or consider trying the new OOo 3 BETA (still in testing):
http://download.openoffice.org/3.0beta/
 
Please report back the outcome so this Issue may be Closed or Progressed as
necessary - otherwise it may be Resolved as Invalid in the future. You may also
wish to search for (and note) any duplicates of this Issue that may have
advanced further by checking the Issue Tracker:
http://www.openoffice.org/issues/query.cgi
 
Many thanks,
Andrew
 
Cleaning-up and Closing old Issues as part of:
~ The Grand Bug Squash, pre v3 ~
http://marketing.openoffice.org/3.0/announcementbeta.html
Comment 4 eric.savary 2009-08-04 20:02:45 UTC
*** Issue 53291 has been marked as a duplicate of this issue. ***
Comment 5 bettina.haberer 2010-05-21 14:57:09 UTC
To grep the issues easier via "requirements" I put the issues currently lying on
my owner to the owner "requirements".