Issue 27153

Summary: Make number of level in outline numbering user defined
Product: Writer Reporter: flyerlevrai <fguiliani>
Component: codeAssignee: AOO issues mailing list <issues>
Status: CONFIRMED --- QA Contact:
Severity: Trivial    
Priority: P3 CC: issues
Version: OOo 1.1.1   
Target Milestone: ---   
Hardware: All   
OS: All   
Issue Type: ENHANCEMENT Latest Confirmation in: ---
Developer Difficulty: ---

Description flyerlevrai 2004-03-30 15:25:25 UTC
I'm actually writting a document who recquire 12 levels of outlines.
OOo has a hard coded value of 10 levels for outlines numbering.
It would be nice if users can change this value by GUI.
Comment 1 mci 2004-03-30 16:10:59 UTC
reassigned to bh
Comment 2 rblackeagle 2004-03-30 23:00:42 UTC
If I had votes left, I'd vote for this.  A workaround for having more than one
kind of chapter numbering and "outline levels" (which are not really outline
levels at all) is to have a set for some page styles and another set for other
page styles.  This worked just fine when I had one set of page styles that could
use levels 1-4 and another set that used levels 6-10, but, I, too find myself
hoisted on this petard.  I have a document that needs eight levels for one set
of styles and another set that needs five levels -- 13 in all, but only 10 are
available.

The trick to get around it is to have two MD's with a blank page at the
beginning of the first with a Manual Page break starting at a page number which
I will have to change when I get done with the first part.  Printing the two
MD's will give me a hard copy, but there is no way to produce my publishers'
required MS Word 2000 output in a single copy.  I've got a request for a
two-part output which, if he agrees, I will submit.
Comment 3 tweimar 2004-07-02 16:24:58 UTC
I want to create documents like
www.smbg.de >BG-Datenbank (right down) >Suchen: Schrift: BGR121 (example) >BGR
121 Arbeitsplatzl├╝ftung ... >[more over hyperlinks in content]
To change the levels up or down in large parts (100 pages) of a document like
this over the navigator, its necessary to include all kinds of paragraph
(heading and text) in the outline numbering. But it want to show only the
headlines in TOC and in navigator, not the text. It would nice, when a checkbox
is in the dialog for outline numbering, that make a outline as a headline and
only this headlines are showing in TOC and in navigator under headlines. But by
click on the buttons level higher and level lower (in german: Ebene hoch and
Ebene senken) want to change all levels of outlines, not only the headlines.
An example:

_wheel_
  Text to wheel
  _hub_
    Text to hub
    _example_
      Text to example
    more Text to hub
  _spoke_
    Text to Spoke

this want to change to:

_motorbike_
  _wheele_
    ...
_bicicle_
  _wheel_
    ...
Comment 4 tweimar 2004-07-02 16:28:29 UTC
*** Issue 27153 has been confirmed by votes. ***
Comment 5 michael.ruess 2009-07-23 10:04:45 UTC
*** Issue 103724 has been marked as a duplicate of this issue. ***
Comment 6 michael.ruess 2009-07-23 10:07:57 UTC
*** Issue 103724 has been marked as a duplicate of this issue. ***
Comment 7 bettina.haberer 2010-05-21 14:54:24 UTC
To grep the issues easier via "requirements" I put the issues currently lying on
my owner to the owner "requirements".