Issue 41051

Summary: hyperlink on graphic object not saved when importing from Excel
Product: Calc Reporter: watersrw <r.w.waters>
Component: uiAssignee: AOO issues mailing list <issues>
Status: CONFIRMED --- QA Contact:
Severity: Trivial    
Priority: P3 CC: issues
Version: OOo 1.0.0   
Target Milestone: ---   
Hardware: All   
OS: All   
Issue Type: ENHANCEMENT Latest Confirmation in: ---
Developer Difficulty: ---
Issue Depends on: 94608    
Issue Blocks:    
Attachments:
Description Flags
file with hyperlinked graphic none

Description watersrw 2005-01-20 20:05:20 UTC
The hyperlink on the X graphic works fine in Excel, but not in ooo (does ooo
calc even support graphic hyperlinks?)
Comment 1 watersrw 2005-01-20 20:06:01 UTC
Created attachment 21730 [details]
file with hyperlinked graphic
Comment 2 frank 2005-01-24 15:04:38 UTC
requirements
Comment 3 ace_dent 2008-05-16 00:39:54 UTC
OpenOffice.org Issue Tracker - Feedback Request.

The Issue you raised is currently assigned to 'Requirements' pending review, but
has not been updated within the last 3 years. Please consider re-testing with
one of the latest versions of OOo, as the problem(s) may have already been
addressed. Either use the recent stable version:
http://download.openoffice.org/index.html
or consider trying the new OOo 3 BETA (still in testing):
http://download.openoffice.org/3.0beta/
 
Please report back the outcome so this Issue may be Closed or Progressed as
necessary - otherwise it may be Resolved as Invalid in the future. You may also
wish to search for (and note) any duplicates of this Issue that may have
advanced further by checking the Issue Tracker:
http://www.openoffice.org/issues/query.cgi
 
Many thanks,
Andrew
 
Cleaning-up and Closing old Issues as part of:
~ The Grand Bug Squash, pre v3 ~
http://marketing.openoffice.org/3.0/announcementbeta.html