Issue 42090

Summary: inserted picture not visible
Product: Impress Reporter: heywood <heywoodj123>
Component: viewingAssignee: AOO issues mailing list <issues>
Status: CONFIRMED --- QA Contact:
Severity: Trivial    
Priority: P3 CC: issues
Version: 680m74   
Target Milestone: ---   
Hardware: PC   
OS: Windows 2000   
Issue Type: DEFECT Latest Confirmation in: ---
Developer Difficulty: ---
Attachments:
Description Flags
PPT presentation with a problem slide none

Description heywood 2005-02-05 03:09:28 UTC
This problem is demonstrated by a simple two-page PPT presentation. Each page
has an inserted graphic/picture object (I believe the first is an EMF and the
second is a JPEG).

Both look fine in all versions of PPT that I've tried, but the image on the
first page shows up as just a placeholder with all recent versions of OOO up to
and including 680m74. This occurs both in slide editing mode and in slideshow mode.
Comment 1 heywood 2005-02-05 03:10:02 UTC
Created attachment 22232 [details]
PPT presentation with a problem slide
Comment 2 heywood 2005-02-05 03:12:48 UTC
p.s. Closest related bugs I could find are issue 24180, issue 28782, and issue
34927. None of these looks exactly like what I'm seeing, but apologies in
advance if this is in fact a duplicate. -H
Comment 3 wolframgarten 2005-02-07 08:37:48 UTC
Reproducible.
Comment 4 wolframgarten 2005-02-07 08:38:38 UTC
Picture is shown in Powerpoint but not in OO.
Comment 5 christian.guenther 2005-02-09 14:42:45 UTC
I can reproduce the bug.
Comment 6 christian.guenther 2006-01-03 10:18:01 UTC
*** Issue 59545 has been marked as a duplicate of this issue. ***
Comment 7 thb 2008-06-27 11:56:10 UTC
@sj: please have a look, jpeg is your turf.