Issue 44948

Summary: empty drop-down list has height of 2 items
Product: gsl Reporter: norbert2 <norbert.notz>
Component: codeAssignee: AOO issues mailing list <issues>
Status: ACCEPTED --- QA Contact:
Severity: Trivial    
Priority: P4 CC: flibby05, issues
Version: OOo 2.0 BetaKeywords: oooqa
Target Milestone: AOO PleaseHelp   
Hardware: All   
OS: All   
Issue Type: DEFECT Latest Confirmation in: ---
Developer Difficulty: ---
Attachments:
Description Flags
OOo screenshot
none
MS screenshot none

Description norbert2 2005-03-13 18:53:19 UTC
please have a look at the attached screenshots:

OOo shows empty drop down lists with a height of 2 items.

MS Office shows them with a height of 1 item.

But I think it would be even better to show NO list when pressing the
arrow-button, if no items are available. (For example to Firefox address bar
behaves so if the history is empty.)
Comment 1 norbert2 2005-03-13 18:54:58 UTC
Created attachment 23770 [details]
OOo screenshot
Comment 2 norbert2 2005-03-13 18:55:14 UTC
Created attachment 23771 [details]
MS screenshot
Comment 3 norbert2 2005-03-13 18:58:24 UTC
typing error:

"For example to..." -> "For example the..."
Comment 4 Oliver Specht 2005-03-15 08:25:23 UTC
Is our drop down behaviour different to Windows behaviour?
Comment 5 flibby05 2005-04-23 18:18:21 UTC
confirm, set to NEW
Comment 6 stephan_schaefer 2005-12-02 11:41:08 UTC
SSA: reassign to HDU
Comment 7 hdu@apache.org 2005-12-02 12:02:34 UTC
accepting.
Comment 8 Marcus 2017-05-20 11:31:07 UTC
Reset assigne to the default "issues@openoffice.apache.org".