Issue 45603

Summary: Files for configuration (linestyles, colors etc) should be in their country specific directories
Product: Draw Reporter: wolframgarten
Component: uiAssignee: AOO issues mailing list <issues>
Status: ACCEPTED --- QA Contact:
Severity: Trivial    
Priority: P3 CC: issues, pavel
Version: 680m86   
Target Milestone: AOO Later   
Hardware: All   
OS: All   
Issue Type: DEFECT Latest Confirmation in: ---
Developer Difficulty: ---

Description wolframgarten 2005-03-21 08:05:48 UTC
At the moment the files come from staroffice/presets/config and are copied into
User/config. These files should come from separate directories (depending on the
language) and should be copied to separate ones. Also the naming is very
inconsequent (capitals and lower case mixed). For more info please ask jsk.
Comment 1 clippka 2005-03-31 12:51:57 UTC
JSK, please give more input for this issue. is there a spec available?
Comment 2 joerg.skottke 2005-04-05 09:39:39 UTC
jsk->cl: Of course there is no spec. 

But i consider it a bug because every other localized/language-dependent files
have been moved to separate directories in src680 so they can be distinguished.
These styles are the last remaining "messed-up" files in the entire installation.

At every automated installation test in the QA these files raise errors because
the behave differently so they are excluded from automated testing. Effectively
this means that these files will not be tested at all by the QA as long as they
have no clear structure.
Comment 3 clippka 2005-04-25 17:02:26 UTC
As OOo 2.0.1 is a patch that only patches existing installation this is not a
target to fix this issue. So I will set it to OOo later
Comment 4 pavel 2005-04-25 21:07:55 UTC
cl: the target should be SO Later, OOo 2.0.1, right? ;-)
Comment 5 clippka 2005-04-26 08:32:27 UTC
pjanik, no it's OOo later as x.0.x is a bugfix only release and since no one
from OOo profits from this fix I see no reason. For SO it's just not possible as
an SO x.0.x install is not a full install but a patch.
Comment 6 Marcus 2017-05-20 11:31:42 UTC
Reset assigne to the default "issues@openoffice.apache.org".