Issue 47805

Summary: Base disappears leaving a hs_err_pid####.log No recreation
Product: General Reporter: wsp <wsp>
Component: uiAssignee: AOO issues mailing list <issues>
Status: CONFIRMED --- QA Contact:
Severity: Trivial    
Priority: P3 CC: flibby05, issues, michael.cziebalski
Version: OOo 2.0 BetaKeywords: crash, needmoreinfo, oooqa
Target Milestone: AOO Later   
Hardware: All   
OS: Linux, all   
Issue Type: DEFECT Latest Confirmation in: ---
Developer Difficulty: ---
Attachments:
Description Flags
log, 6 of them until now available
none
Java VM complains none

Description wsp 2005-04-20 10:41:02 UTC
Without any reason, no action on keyboard, from time to time, after 30 min, 
silent, ... 
All changes are lost.
Comment 1 wsp 2005-04-20 10:56:35 UTC
Could not create Attachment /home/ws/hs_err_pid4071.log 
? 
Comment 2 flibby05 2005-04-21 17:56:33 UTC
>> Could not create Attachment /home/ws/hs_err_pid4071.log 

you have to click on "Create a new attachment" above the "Additional Comments"
text-input-box.
Comment 3 wsp 2005-04-21 20:49:25 UTC
was busy 2 hours to do so for this and for issue 47899  
trying with Mozilla and Konqueror: Waiting for qa-OOo this afternoon, now 
Waiting for www.OOo  until ~10 min later: 
 
Your browser sent a request that this server could not understand. 
Apache/2.0.47 (Unix) mod_auth_svn/0.1 SVN/0.23.0 mod_jk/1.2.0 mod_auth_mda/2.0 
DAV/2 mod_ssl/2.0.47 OpenSSL/0.9.7 Server at openoffice.org Port 80 
Comment 4 wsp 2005-04-22 10:45:08 UTC
Created attachment 25340 [details]
log, 6 of them until now available
Comment 5 wsp 2005-04-22 10:48:59 UTC
Attachment is done using win XP (brr) and Mozilla.
Can You teach your Server to speak 'Linux'?
Comment 6 flibby05 2005-04-24 14:35:32 UTC
hello wsp,
please repro with latest snapshot build. else this report has no value.
thank you very much,
Max, OOo Volunteer

http://download.openoffice.org/680/index.html

closing for now, please reopen if needed.
Comment 7 flibby05 2005-04-24 14:36:02 UTC
.
Comment 8 wsp 2005-04-30 09:47:23 UTC
hi Max  
1.9.95 has written 6 files hs_err_pid####.log in 3 days.  
  
Will attach hs_err_pid4579.log  
Have also sent the report after the 'successfull' recreation (ALL changes are  
lost) 
 
Can You teach your Server to speak 'Linux'(to Konqueror or Mozilla)? 
 
Wolfgang 
Comment 9 wsp 2005-04-30 10:06:24 UTC
Created attachment 25667 [details]
Java VM complains
Comment 10 flibby05 2005-04-30 17:22:29 UTC
set to NEW,

reassign to framework

crash appeared with 2.0beta as well as m95


# An unexpected error has been detected by HotSpot Virtual Machine:
#
#  SIGSEGV (0xb) at pc=0xb76319e3, pid=4579, tid=3060971200
#
# Java VM: Java HotSpot(TM) Client VM (1.5.0_02-b09 mixed mode, sharing)
# Problematic frame:
# C  [libuno_cppuhelpergcc3.so.3+0x239e3] 
_ZNK3com3sun4star3uno19WeakReferenceHelper3getEv+0x73
Comment 11 flibby05 2005-04-30 17:22:48 UTC
reassign
Comment 12 flibby05 2005-04-30 17:23:33 UTC
tm, can you see something from the stack?

# An unexpected error has been detected by HotSpot Virtual Machine:
#
#  SIGSEGV (0xb) at pc=0xb76319e3, pid=4579, tid=3060971200
#
# Java VM: Java HotSpot(TM) Client VM (1.5.0_02-b09 mixed mode, sharing)
# Problematic frame:
# C  [libuno_cppuhelpergcc3.so.3+0x239e3] 
_ZNK3com3sun4star3uno19WeakReferenceHelper3getEv+0x73
Comment 13 mci 2005-06-21 13:04:02 UTC
Hi wsp,

thansk for using and supporting OpenOffice.org...

Which applications (OOo-applications) are opened in this scenario (i.e. was Calc
opened?)
Did you adjust ssome settings(i.e. "autosave", default file type,...)?

Comment 14 wsp 2005-06-21 21:08:27 UTC
Hi  
-Calc is always, Base most of the time, writer not often open.  
-Settings are default (change to Swiss German, others would be too much effort,  
because I use each week the new release :-) ) & I hate autoSave.  
-Good for me/bad for you: hs_err_pid's are not longer produced (not sure: last  
was with 108, now running 111) 
 
Wolfgang 
Comment 15 wsp 2005-07-02 11:45:42 UTC
Hi  
Was too fast: Have -using 111 and 112- produced 26 crashs and hs_err_pid's 
during reading Base tables with Basic and writing to Calc. 
 
Wolfgang 
 
Comment 16 thorsten.martens 2005-07-06 13:51:16 UTC
Hi mci ! Could you please investigate again ? Thanks !
Comment 17 mci 2005-07-27 09:17:58 UTC
reassigned to msc

mci -> msc:
Hi msc,

please have a look, thanks...
Comment 18 ace_dent 2008-05-15 00:12:34 UTC
This Issue requires more information ('needmoreinfo'), but has not been updated
within the last year. Please re-test with one of the latest versions of OOo -
the problem(s) may have already been addressed. Either use the recent stable
version: http://download.openoffice.org/index.html
or consider trying the new OOo 3 BETA (still in testing):
http://download.openoffice.org/3.0beta/

Please report back the outcome so this Issue may be closed or progressed as
necessary - otherwise it may be Resolved as Invalid in the future. You may also
wish to search for (and note) any duplicates of this Issue that may have
advanced further :
http://www.openoffice.org/issues/query.cgi

Many thanks,
Andrew

Cleaning-up and Closing old Issues as part of:
~ The Grand Bug Squash, pre v3 ~
Comment 19 Olaf Felka 2010-07-01 07:15:20 UTC
Still valid in OOo 3.2.1?