Issue 48184

Summary: Print selection command
Product: Writer Reporter: pao79 <khroma>
Component: printingAssignee: AOO issues mailing list <issues>
Status: CONFIRMED --- QA Contact:
Severity: Trivial    
Priority: P4 CC: issues
Version: OOo 1.1.4   
Target Milestone: ---   
Hardware: All   
OS: All   
Issue Type: ENHANCEMENT Latest Confirmation in: ---
Developer Difficulty: ---

Description pao79 2005-04-26 13:51:10 UTC
Sometimes I have to print only few lines of a large document.
A "print selection only" command would be useful...
Comment 1 michael.ruess 2005-04-26 14:10:51 UTC
In File.Print dialog, there is an Option "Selection".

But a button in Toolbar "Print selection only" good be a good addition. 
Comment 2 pao79 2005-04-26 14:34:35 UTC
...now I find it! Thank you.
I am using the Italian version and the word "selection" has been strangely 
translate with "scelta" instead of "selezione" (wich is the correct word...)
Sorry...
(the toolbar botton is a good idea)
Comment 3 ace_dent 2008-05-16 00:51:38 UTC
OpenOffice.org Issue Tracker - Feedback Request.

The Issue you raised is currently assigned to 'Requirements' pending review, but
has not been updated within the last 3 years. Please consider re-testing with
one of the latest versions of OOo, as the problem(s) may have already been
addressed. Either use the recent stable version:
http://download.openoffice.org/index.html
or consider trying the new OOo 3 BETA (still in testing):
http://download.openoffice.org/3.0beta/
 
Please report back the outcome so this Issue may be Closed or Progressed as
necessary - otherwise it may be Resolved as Invalid in the future. You may also
wish to search for (and note) any duplicates of this Issue that may have
advanced further by checking the Issue Tracker:
http://www.openoffice.org/issues/query.cgi
 
Many thanks,
Andrew
 
Cleaning-up and Closing old Issues as part of:
~ The Grand Bug Squash, pre v3 ~
http://marketing.openoffice.org/3.0/announcementbeta.html