Issue 49075

Summary: animation produced in 1.1.4 works improperly in 1.9
Product: Impress Reporter: kyosti <kyosti>
Component: viewingAssignee: AOO issues mailing list <issues>
Status: ACCEPTED --- QA Contact:
Severity: Trivial    
Priority: P3 CC: fbermejo, issues
Version: 680m100   
Target Milestone: ---   
Hardware: PC   
OS: Windows XP   
Issue Type: DEFECT Latest Confirmation in: ---
Developer Difficulty: ---
Attachments:
Description Flags
open the file, press F9, start clicking
none
the same file in ppt format none

Description kyosti 2005-05-11 08:46:53 UTC
Animations produced in OOo 1.1.4 do not behave similarly in OOo 1.9.100. Most of 
the text boxes remain hidden. Cross-fading works in the opposite direction. 
Slides sometimes stop responding to mouse clicks, sometimes run without them. A 
13-slide attachment will be included.
Comment 1 kyosti 2005-05-11 08:51:09 UTC
Created attachment 26005 [details]
open the file, press F9, start clicking
Comment 2 wolframgarten 2005-05-11 08:55:08 UTC
Reassigned.
Comment 3 fbermejo 2005-05-14 10:54:26 UTC
I can reproduce the bug. In my opinion, this is an important issue, because the
problems also happen if the animations are in a PPT file. I exported the
attachment startrail_eng.sxi to ppt format using OOo 1.1.4, and the resulting
file is shown very differently in PPoint and OOo 1.9.100. I include the ppt
attachment.
This issue seems related to issue 48167.
I think these animation problems could make people decide not to move from MS
Office to OOo.
Hope this helps.
Comment 4 fbermejo 2005-05-14 10:56:07 UTC
Created attachment 26141 [details]
the same file in ppt format
Comment 5 christian.guenther 2005-05-17 14:04:45 UTC
Set to new and change the target.
Comment 6 christian.guenther 2005-05-17 14:07:57 UTC
I can reproduce the bug.

Slide 1:          - Subtitle should appaear with the appear effect.
Slide 2-13:     - the text should appear line by line (each line with a single
click) but it occures all at once.
		     - With each click something should appear (text, objects, ...) or happen
(next Slide) in so8 I click sometimes several times without something happens.
		     - On some slides (e.g.Slide5) are objects with a 'Cross Fading From Top'
effect. after the import it's the 'Wipe From Bottom' effect.

Please have a look.
Comment 7 clippka 2005-05-24 11:44:16 UTC
retargeted
Comment 8 Marcus 2017-05-20 11:08:25 UTC
Reset assigne to the default "issues@openoffice.apache.org".