Issue 6041

Summary: inconsistent handling of images/lines on printing
Product: Impress Reporter: jmills <jonathan.n.mills>
Component: uiAssignee: AOO issues mailing list <issues>
Status: ACCEPTED --- QA Contact:
Severity: Trivial    
Priority: P3 CC: issues
Version: OOo 1.0.0   
Target Milestone: ---   
Hardware: Sun   
OS: Solaris   
Issue Type: DEFECT Latest Confirmation in: ---
Developer Difficulty: ---
Attachments:
Description Flags
presentation none

Description jmills 2002-06-21 18:09:23 UTC
attached presentation: when printed with default to a SGEN Postscript printer
it looks fine: 

When printed with Black and White, it actually still prints the heading graphics
in grayscale, but omits the lines on the table borders!

this is inconsitent (Should not the borders be printed anyway)
Comment 1 jmills 2002-06-21 18:10:10 UTC
Created attachment 2045 [details]
presentation
Comment 2 wolframgarten 2002-07-01 09:00:43 UTC
Reassigned to Christian.
Comment 3 christian.guenther 2002-11-05 12:18:55 UTC
Please have a look at this issue.
Comment 4 ooo 2002-12-02 11:16:21 UTC
I'll take a look
Comment 5 ooo 2002-12-02 11:38:07 UTC
KA: reassigned
Comment 6 ooo 2003-01-15 12:22:28 UTC
KA: changed target milestone
Comment 7 ooo 2003-09-11 11:16:53 UTC
KA: changed target
Comment 8 marc.neumann 2003-10-06 14:27:57 UTC
"According to the OpenOffice.org roadmap
(http://tools.openoffice.org/releases) this issue was retargeted to
OOo Later." 
Comment 9 Marcus 2017-05-20 11:09:00 UTC
Reset assigne to the default "issues@openoffice.apache.org".