Issue 63296

Summary: crash when trying to run the launcher macros
Product: Writer Reporter: doko <doko>
Component: codeAssignee: AOO issues mailing list <issues>
Status: ACCEPTED --- QA Contact:
Severity: Trivial    
Priority: P2 CC: issues
Version: OOo 2.0.2Keywords: needmoreinfo, oooqa
Target Milestone: ---   
Hardware: All   
OS: Linux, all   
URL: http://launchpad.net/malone/bugs/24975
Issue Type: DEFECT Latest Confirmation in: ---
Developer Difficulty: ---

Description doko 2006-03-17 10:55:23 UTC
build based on ooo-build, 2.0.2 sources, no difference with Blackdown or GCJ
runtime.

Start Writer
- Tools / Macros ... / Run macro
- Select OpenOffice.org macros
- Select Launcher ... OOo crashes

Program received signal SIGSEGV, Segmentation fault.
[Switching to Thread -1239619904 (LWP 24784)]
0xb1ada691 in SvxScriptSelectorDialog::GetDocTitle () from
/usr/lib/openoffice/program/libsvx680li.so
(gdb) bt
#0  0xb1ada691 in SvxScriptSelectorDialog::GetDocTitle () from
/usr/lib/openoffice/program/libsvx680li.so
#1  0xb1adac0e in SvxScriptSelectorDialog::SelectHdl () from
/usr/lib/openoffice/program/libsvx680li.so
#2  0xb1adac4a in SvxScriptSelectorDialog::LinkStubSelectHdl ()
   from /usr/lib/openoffice/program/libsvx680li.so
#3  0xb79ece76 in TransferableClipboardListener::AddRemoveListener ()
   from /usr/lib/openoffice/program/libsvt680li.so
#4  0xb7b65f80 in SvLBox::SelectHdl () from
/usr/lib/openoffice/program/libsvt680li.so
#5  0xb7b7237a in SvTreeListBox::Select () from
/usr/lib/openoffice/program/libsvt680li.so
#6  0xb7b6dc07 in non-virtual thunk to SvLBox::StartDrag(signed char, Point
const&) ()
   from /usr/lib/openoffice/program/libsvt680li.so
#7  0xae9f8f04 in ?? ()
#8  0xa11f9790 in ?? ()
#9  0x00000001 in ?? ()
#10 0x0100fa54 in ?? ()
#11 0xa11f97e0 in ?? ()
#12 0xae961cf0 in ?? ()
#13 0xb7f2bfe8 in ?? () from /usr/lib/openoffice/program/libvcl680li.so
#14 0xa11f9790 in ?? ()
#15 0xae9fc448 in ?? ()
#16 0xbfc4fa78 in ?? ()
#17 0xb7b6dd4c in non-virtual thunk to SvLBox::StartDrag(signed char, Point
const&) ()
   from /usr/lib/openoffice/program/libsvt680li.so
#18 0xae9fbf50 in ?? ()
#19 0xa11f9790 in ?? ()
#20 0x00000000 in ?? ()

yes, currently no debugging symbols.
Comment 1 ooo 2006-04-05 08:13:16 UTC
1. crash seems to occur in Word processor => reassigned to OS
2. there's no patch attached => changed  Type to defect
Comment 2 Oliver Specht 2006-04-05 12:58:46 UTC
->mba: Looks like a duplicate of internal stacktrace issue 128695 
Comment 3 guy196309095 2006-06-25 20:07:56 UTC
couldn't reproudce the bug on OpenOffice 2.0.2 on kde runnig gentoo 2006. It
seems that there is no problem. could you provide more information that might
help reprouduce the bug?
Comment 4 Mathias_Bauer 2006-06-26 16:04:26 UTC
The crash report mentioned by mru is something different.
As long as we can't reproduce the issue I think a more open target is appropriate
Comment 5 yorick_ 2006-09-23 00:58:21 UTC
. 
Comment 6 Mathias_Bauer 2006-09-28 11:40:37 UTC
It seems that we still lack confirmation for a system that we can use for
testing. So I believe the stack trace and take this as a duplicate of an
internal issue created from crash report data. I close the internal issue and go
on with this one.
Comment 7 Mathias_Bauer 2007-12-04 13:55:57 UTC
Still no additional info; target 3.x
Comment 8 kanupriya 2009-09-14 16:04:56 UTC
Issue : crash when trying to run the launcher macros

Reproduced: Not repeatable

Configuration Used : 

     OS                 ->    Windows Vista
     RAM Used           ->    4 GB  


Build Used:     OpenOffice Version 3.3.1


Steps Followed:

  1. Open an existing document.
  2. Select Tools->Macros-> Run Macros.
  3. select the Select OpenOffice.org macros from the Macro selector dialog.  
  3. Verify that there is no macros by the name of Launcher specified.
  
Comments:

  1> I was not able to select the Launcher as the Macro for running therefore
     was not able to reproduce the crash mentioned.
  
  2> I am not sure whether this is the expected behavior or not.
Comment 9 kanupriya 2009-09-14 16:11:18 UTC
Issue : crash when trying to run the launcher macros

Reproduced: Not repeatable

Configuration Used : 

     OS                 ->    Windows Vista
     RAM Used           ->    4 GB  


Build Used:     OpenOffice Version 3.3.1


Steps Followed:

  1. Open an existing document.
  2. Select Tools->Macros-> Run Macros.
  3. select the Select OpenOffice.org macros from the Macro selector dialog.  
  3. Verify that there is no macros by the name of Launcher specified.
  
Comments:

  1> I was not able to select the Launcher as the Macro for running therefore
     was not able to reproduce the crash mentioned.
  
  2> I am not sure whether this is the expected behavior or not.
Comment 10 kanupriya 2009-09-18 02:30:38 UTC
Additional Comments:

I have installed all the macros from the openoffice.org to my system but I am 
still not able to see the "Launcher" in RunMacros dialog.

I have saved them into my OpenOffice installation directory.

Can someone please tell me as is there any specific location at which I have to 
save these macros in order to OpenOffice recongnize them.

Please do also tell me if I am missing anything or doing anything wrong in 
respect to this issue.

Thanks in advance for any sugestions/help.

Comment 11 Marcus 2017-05-20 11:13:14 UTC
Reset assigne to the default "issues@openoffice.apache.org".