Issue 67732

Summary: extrusion custom shapes depth and color broken
Product: Draw Reporter: Regina Henschel <rb.henschel>
Component: editingAssignee: AOO issues mailing list <issues>
Status: ACCEPTED --- QA Contact:
Severity: Trivial    
Priority: P4 CC: issues
Version: 680m176Keywords: oooqa
Target Milestone: AOO Later   
Hardware: PC   
OS: Windows XP   
Issue Type: DEFECT Latest Confirmation in: ---
Developer Difficulty: ---
Attachments:
Description Flags
three side document with examples and details none

Description Regina Henschel 2006-07-24 23:08:14 UTC
Take a Draw document and draw a rectangle custom shape.
Extrude it.
Increase the extrusion depth. Nothing happens.
Change the extrusion color from automatic to a custom one. The figur breaks in
two parts.

Same is OK in 2.0.3.
Comment 1 Regina Henschel 2006-07-24 23:24:22 UTC
Made a restart an tried again. Now it works. But if you activate the shape and
then click on OK in the old way dialog "3D Effects", then custom shape is broken
again. The old dialog should not be aktive on a custom shape extrusion.
Comment 2 wolframgarten 2006-07-26 07:33:20 UTC
Do you increase the depth via the 3d-settings toolbar?
Do you really used a custom shape rectangle because in this case I wonder how
you opened the old 3d dialog....?
Can you attach ascreenshot, please? Thanks in advance.
Comment 3 Regina Henschel 2006-07-26 10:59:12 UTC
Yes, I used that dialogs and objects as described. I will attach a three-side
Draw-document with details.
Comment 4 Regina Henschel 2006-07-26 11:02:17 UTC
Created attachment 38036 [details]
three side document with examples and details
Comment 5 wolframgarten 2006-07-26 11:21:57 UTC
You wrote "I have opened the “3D Effects” toolbar with the Icon in the
Standard-toolbar." There is none in the default.
The problem is reproducible.
Comment 6 Regina Henschel 2006-07-26 11:32:19 UTC
> You wrote "I have opened the “3D Effects” toolbar with the Icon in the
Standard-toolbar." There is none in the default.

You can switch it on with "Visible Buttons".
Comment 7 sven.jacobi 2006-08-24 11:00:38 UTC
Yes, the 3d-effects dialog needs to be deactivated for custom shapes.
Comment 8 lohmaier 2010-03-04 22:37:46 UTC
removing needmoreinfo