Issue 75674

Summary: html image disappearance
Product: Calc Reporter: oorene <rlg>
Component: open-importAssignee: AOO issues mailing list <issues>
Status: CONFIRMED --- QA Contact:
Severity: Trivial    
Priority: P3 CC: issues, kpalagin
Version: OOo 2.1   
Target Milestone: ---   
Hardware: All   
OS: All   
Issue Type: DEFECT Latest Confirmation in: ---
Developer Difficulty: ---
Attachments:
Description Flags
html file
none
image none

Description oorene 2007-03-23 12:42:00 UTC
When I open a html file consisting of tabular data and an image file (e.g. a pie
chart generated from the ttabular data), the data appears satisfactorily.
However, the image associated with the html file disappears. How can I see the
image in calc, adjacent to the tabular data, ideally?
Comment 1 kpalagin 2007-03-25 22:30:09 UTC
oorene,
please attach the file to this issue.
Comment 2 oorene 2007-03-27 15:51:28 UTC
Created attachment 43973 [details]
html file
Comment 3 oorene 2007-03-27 15:51:53 UTC
Created attachment 43974 [details]
image
Comment 4 frank 2007-04-12 14:22:50 UTC
Hi,

tried it with your sample using OOo2.2 and could not reproduce using the HTML
Import filter for Calc. The png is shown after import.

If the Chart you've mentioned is generated from the data, Calc can't display it
because it has no import function for such Charts generated probably by Excel or
a like.

Frank
Comment 5 frank 2007-04-12 14:23:32 UTC
closed wfm
Comment 6 oorene 2007-07-16 10:07:47 UTC
This error occurs when scalc is specified by another software product as the
application to use.

For example the report (graph and table) is generated by a java application and
the application allows the report to be viewed and edited in another program (in
this case, scalc is displayed).

It is this scenario where scalc fails to show the graph. When other applications
are specified (e.g. amaya) the graph and table are succesfully displayed.
Comment 7 frank 2007-07-16 10:56:49 UTC
Hi Niklas,

starting Calc from command line with scalc and path to the file opens it but the
Pixel graphic isn't shown.

Please have a look at this one.

Frank
Comment 8 Marcus 2017-05-20 11:13:23 UTC
Reset assigne to the default "issues@openoffice.apache.org".