Issue 7799

Summary: text box context menu should receive "Properties" entry additionally
Product: General Reporter: lars <lars_o_hansen>
Component: uiAssignee: AOO issues mailing list <issues>
Status: CONFIRMED --- QA Contact:
Severity: Trivial    
Priority: P3 CC: issues
Version: OOo 1.0.0   
Target Milestone: ---   
Hardware: All   
OS: All   
Issue Type: ENHANCEMENT Latest Confirmation in: ---
Developer Difficulty: ---

Description lars 2002-09-19 17:10:12 UTC
currently there are 5 seperate entries (Line,Area,Text,Position,Description) 
and another 2 when having entered the textbox (Character, Paragraph)

there should be a "Properties" entry whose dialogue box contains all 7 
functions via register cards (is this understandable?), when selecting sth in 
the Charater register card of the properties menu, these attributes are applied 
to all characters inside the text box (make the user aware about that via a 
text line in the register card).


Alternatively, have this all-purpose doalogue box always pop up only when 
chosing "Area" or "Line" or else, the dialogue box is opened with the 
appropriate register card "On top"
Comment 1 lars 2002-09-19 17:13:13 UTC
also be aware of issue 7449 (user customizable context menus) and 
issue 6741 (more sensible Navigator)
Comment 2 lars 2002-09-19 17:15:48 UTC
drawing function "T" = text box
Comment 3 thorsten.martens 2002-09-20 09:42:10 UTC
TM->MSC: Maybe a wish for an enhancement for your team, please have a
look, thanks !
Comment 4 marc.neumann 2002-10-11 11:05:12 UTC
bh@openoffice.org is responsible for enhancement, so I reassign this.
Comment 5 ace_dent 2008-05-16 02:40:20 UTC
OpenOffice.org Issue Tracker - Feedback Request.

The Issue you raised has the status 'New' pending further action, but has not
been updated within the last 4 years. Please consider re-testing with one of the
latest versions of OOo, as the problem(s) may have already been addressed.
Either use the recent stable version: http://download.openoffice.org/index.html
or consider trying the new OOo 3 BETA (still in testing):
http://download.openoffice.org/3.0beta/
 
Please report back the outcome so this Issue may be Closed or Progressed as
necessary - otherwise it may be Resolved as Invalid in the future. You may also
wish to search for (and note) any duplicates of this Issue that may have
advanced further by checking the Issue Tracker:
http://www.openoffice.org/issues/query.cgi
 
Many thanks,
Andrew
 
Cleaning-up and Closing old Issues as part of:
~ The Grand Bug Squash, pre v3 ~
http://marketing.openoffice.org/3.0/announcementbeta.html
Comment 6 lars 2008-05-17 19:58:22 UTC
issue still valid as per OOo 3.0 Beta m2.
Comment 7 bettina.haberer 2010-05-21 15:01:42 UTC
To grep the issues easier via "requirements" I put the issues currently lying on
my owner to the owner "requirements".