Issue 8237

Summary: Define names error.
Product: Calc Reporter: tfanabe <gp1>
Component: codeAssignee: AOO issues mailing list <issues>
Status: ACCEPTED --- QA Contact:
Severity: Trivial    
Priority: P3 CC: issues
Version: OOo 1.0.1Keywords: rfe_eval_ok
Target Milestone: ---   
Hardware: PC   
OS: Linux, all   
Issue Type: ENHANCEMENT Latest Confirmation in: ---
Developer Difficulty: ---

Description tfanabe 2002-10-11 09:21:59 UTC
I want to change the "Print Range" option from Insert/Names/Define and select
a Build_Print_Area_X.

I have this areas:

Build_Print_Area_10
  "      "     "_3
  "      "     "_4 ...

 
I select Build_Print_Area_10 and press the more button and deselect the Print
Range option then i select Build_Print_Area_3 and deselect Print Range and then
i select Build_Print_Area_4 and deselect Print Range....

The problem concern that after press the OK button, I reopen Insert/names/Define
and verify the option Print Range for all Build_Print_Area, only the last
Build_Print_Area have the Print Range deselct and the previous Build_Print_Range
have the Print Range select.

I must select Build_Area one to the time and deselect the print range.
Comment 1 oc 2003-06-25 09:32:17 UTC
You have to press the MODIFY button before you switch to another named
range, otherwise the changes are not submitted to the range. 
But maybe it is worth to think about a multiselection in this dialog
=> Enhancement
Comment 2 bettina.haberer 2004-01-21 16:11:17 UTC
Summary: Enable multiselection of several ranges within the Insert/names/Define
dialog. 
Comment 3 bettina.haberer 2010-05-21 14:55:48 UTC
To grep the issues easier via "requirements" I put the issues currently lying on
my owner to the owner "requirements".