Issue 86690

Summary: Cannot find bold formatted "u"
Product: Writer Reporter: tab <tab>
Component: editingAssignee: AOO issues mailing list <issues>
Status: CONFIRMED --- QA Contact:
Severity: Trivial    
Priority: P3 CC: helenrussian, issues, kpalagin
Version: OOo 2.3.1   
Target Milestone: ---   
Hardware: All   
OS: All   
Issue Type: DEFECT Latest Confirmation in: ---
Developer Difficulty: ---
Attachments:
Description Flags
file containing 4 u bold
none
File with italic&bold Ms; not all found
none
File with italic&bold Ms; not all found
none
File with italic&bold Ms; not all found none

Description tab 2008-03-04 17:40:39 UTC
Attached file Findu.odt has four 'u' TimesNewRoman, bold.
Search for them, specifying the font and weight: find only the last one.
Comment 1 tab 2008-03-04 17:42:19 UTC
Created attachment 51880 [details]
file containing 4 u bold
Comment 2 michael.ruess 2008-03-05 08:37:07 UTC
Reassigned to SBA.
Sounds like a problem of break iterator...
Comment 3 eric.savary 2008-03-20 02:07:42 UTC
SBA: Cannot reproduce in DEV300_m4 on Linux using:
- Search for: "u"
- [Format]: Font - Typeface > Bold.


@tab: pleae check this in a current developper build and/or mention your
operating system.
Comment 4 tab 2008-03-20 04:51:13 UTC
With 'Match case' on:
If I just look for bold u, I find all 4;(Which explains 'Cannot reproduce in
DEV300_m4 on Linux' by es, who looked for Typeface > Bold)
If I specify TimesNewRoman as well, I find only the last one;
If I search backward, I find the last 3!
If I specify the attribute FontWeight without specifying bold, I still find only
the last one.
Comment 5 helenrussian 2008-07-12 19:18:31 UTC
Confirm with OOo 2.4.1 and DEV300_m17 on OpenSUSE 10.3.

In attached file: 
* I search 'u' with TimesNewRoman, bold -> I find only the last one;
* If I search with TimesNewRoman, bold, "Backwards" then I find the last 3;
* If I search with TimesNewRoman, bold, "Backwards" and "Search for Styles" then
I find all four 'u';
* If I search with TimesNewRoman, bold, "Search for Styles" then I find  two 'u'
only.
Comment 6 tab 2009-01-05 20:19:24 UTC
Created attachment 59150 [details]
File with italic&bold Ms; not all found
Comment 7 tab 2009-01-05 20:26:58 UTC
Created attachment 59151 [details]
File with italic&bold Ms; not all found
Comment 8 tab 2009-01-05 20:32:59 UTC
Created attachment 59152 [details]
File with italic&bold Ms; not all found
Comment 9 tab 2009-01-05 20:41:08 UTC
Sorry for sending the same file thrice. It seemed not to go through.