Issue 92454

Summary: Print Monitor provides no user usable information during mail merge
Product: Writer Reporter: jimwright <jimwright>
Component: printingAssignee: AOO issues mailing list <issues>
Status: CONFIRMED --- QA Contact:
Severity: Trivial    
Priority: P3 CC: h.ilter, issues, jonathan, lori0479
Version: OOo 3.0 Beta 2   
Target Milestone: ---   
Hardware: Unknown   
OS: All   
Issue Type: TASK Latest Confirmation in: ---
Developer Difficulty: ---

Description jimwright 2008-08-04 22:22:28 UTC
The "Print Monitor" displays no useful information during a mail merge where the
merge is being saved to a single file. The following is what is displayed:
"svhil" (this changes each time but has no meaning to the user
"is being printed on"
"Listing 30" (have no idea what this means)
"Letter 3" (this is not the name of the master merge document or database)

In addition, the "Print Monitor" window does not update any information or show
that any progress is being made. The user does not know if the computer is
frozen or if something is actually happening.

This did not start in 3.0 Beta2. It has probably been around for a while, but is
the same in 2.4.1.
Comment 1 michael.ruess 2008-08-05 09:07:15 UTC
MRU->OS: when saving a FormLetter into a ingle file, the Print Monitor should
display the correct target filename and not the name of the temporary sv... file.
Also, "is being printed on PrintJob0" should be replaced by something like "is
currently saved".
Comment 2 jimwright 2008-08-21 14:31:47 UTC
I would also like to suggest that some type of activity indicator be placed on
this Print Monitor window during a merge so that the user will know that
something is actually happening. I would suggest a counter that increments for
each new record processed.
Comment 3 lori0479 2011-04-13 18:35:57 UTC
I have the same issue when printing envelopes. It doesn't print even though my printer is selected in the settings page. After, "insert" "envelope". This just started happening after I updated OO about 2 weeks ago.
Comment 4 Marcus 2017-05-20 11:17:47 UTC
Reset assigne to the default "issues@openoffice.apache.org".