Issue 93603

Summary: Aqua: Korean characters are not displayed in tooltip text
Product: General Reporter: jeongkyu.kim
Component: uiAssignee: AOO issues mailing list <issues>
Status: CONFIRMED --- QA Contact:
Severity: Trivial    
Priority: P3 CC: issues
Version: OOO300m5   
Target Milestone: ---   
Hardware: Mac   
OS: Mac OS X, all   
Issue Type: DEFECT Latest Confirmation in: ---
Developer Difficulty: ---
Attachments:
Description Flags
A screenshot to show missing Korean characters in tooltip
none
A screenshot to show missing Korean characters in tooltip(2)
none
A screenshot to show missing Korean characters in tooltip(3) none

Description jeongkyu.kim 2008-09-08 12:41:52 UTC
Mac users from Korean community reported that Korean characters are not 
displayed in tooltip text.

How to reproduce,
1. Open writer.
2. Put mouse cursor over a certain icon.
3. Confirm that Korean characters are not displayed in tooltip text.
Comment 1 jeongkyu.kim 2008-09-08 12:43:02 UTC
Created attachment 56318 [details]
A screenshot to show missing Korean characters in tooltip
Comment 2 jeongkyu.kim 2008-09-08 12:43:44 UTC
Created attachment 56319 [details]
A screenshot to show missing Korean characters in tooltip(2)
Comment 3 jeongkyu.kim 2008-09-08 12:47:04 UTC
There was another report that Korean characters are displayed from the 
second line when tooltip has more than one line.
Comment 4 jeongkyu.kim 2008-09-08 12:47:56 UTC
Created attachment 56320 [details]
A screenshot to show missing Korean characters in tooltip(3)