Issue 93627

Summary: Untranslated objects names in AutoTexts (pt_BR)
Product: General Reporter: ohallot <olivier.hallot.ooo>
Component: uiAssignee: AOO issues mailing list <issues>
Status: CONFIRMED --- QA Contact:
Severity: Trivial    
Priority: P3 CC: issues, ivo.hinkelmann
Version: OOO300m5   
Target Milestone: ---   
Hardware: All   
OS: All   
Issue Type: DEFECT Latest Confirmation in: ---
Developer Difficulty: ---
Attachments:
Description Flags
Objects remains in German none

Description ohallot 2008-09-08 20:06:28 UTC
When creating objects in a document, the navigator shows the object name in
German. Should be in the locale, as before (2.x.x)

See image attached. Table is "Tabelle" and Object is "Objekt"
Comment 1 ohallot 2008-09-08 20:07:33 UTC
Created attachment 56329 [details]
Objects remains in German
Comment 2 ohallot 2008-09-08 20:15:39 UTC
Correction: The german name of objects where inserted after using Autotext of
formulas

FN (+ F3) insert a table with a formula object. These names are in German.
Comment 3 ivo.hinkelmann 2008-09-09 09:55:16 UTC
Ama , is this a l10n or code issue? I assume that there are no German string in
the pt-BR localizatione
Comment 4 ivo.hinkelmann 2008-09-09 09:55:39 UTC
cc'ing ihi
Comment 5 andreas.martens 2008-10-22 08:57:50 UTC
ama->os: please have a look.
Comment 6 andreas.martens 2008-10-22 08:59:00 UTC
.
Comment 7 Oliver Specht 2008-10-22 11:16:22 UTC
The name of the table is part of the AutoText document which is not translated.
Comment 8 stefan.baltzer 2008-10-29 14:17:44 UTC
SBA: This issue has a target set but is still in state of "Unconfirmed".
Please re-check with OOo 3.0 or younger if it is (still) valid.
Then confirm it or set an appropriate resolution.
Thank you.
Comment 9 stefan.baltzer 2008-10-29 14:24:49 UTC
SBA: This issue has a target set but is still in state of "Unconfirmed".
Please re-check with OOo 3.0 or younger if it is (still) valid.
Then confirm it or set an appropriate resolution.
Thank you.
Comment 10 weko 2008-11-05 13:15:01 UTC
.
Comment 11 Marcus 2017-05-20 10:47:32 UTC
Reset assigne to the default "issues@openoffice.apache.org".