Issue 9429

Summary: “Compare Document” can't find Inserted frames
Product: Writer Reporter: Unknown <non-migrated>
Component: editingAssignee: AOO issues mailing list <issues>
Status: CONFIRMED --- QA Contact:
Severity: Trivial    
Priority: P3 CC: issues, scarr
Version: OOo 1.0.1Keywords: oooqa, rfe_eval_ok, usability
Target Milestone: ---   
Hardware: PC   
OS: Windows 2000   
Issue Type: ENHANCEMENT Latest Confirmation in: ---
Developer Difficulty: ---

Description Unknown 2002-11-21 15:12:51 UTC
I found that “Compare Document” can't find Inserted frames:

1.Open a document file in Writer.
2.From manu bar, select “File”->”Save as” 
  and save this document to another file name.
3.Insert a frame in any place of this document
  (From manu bar, select "Insert"->"Frame"->OK.
   You can also typing something in this frame,
   but don't change others.)
4.From manu bar, select Edit->Compare Document 
  and choose original file to compare.
5.Nothing happen.

Actually, one file contains a frame and another doesn't. 
However, “Compare Document” can't find the different.
Comment 1 scarr 2003-06-26 03:38:32 UTC
Tested on 1.1Beta.  This is still occuring.
Comment 2 stefan.baltzer 2003-06-27 10:42:57 UTC
Reassigned to Hasan.
Comment 3 h.ilter 2003-06-30 14:26:35 UTC
HI: Graphics will also not shown. To display such objects are not
supported in this feature in current.
In cause of no defect, I set the Type to Enhancement.
Comment 4 bettina.haberer 2003-10-24 16:22:46 UTC
Considered for 'Office later'.
Comment 5 sgautier.ooo 2004-09-12 10:19:19 UTC
reassigning & adding keywords according to new RFE process - sophie
Comment 6 ace_dent 2008-05-16 00:39:20 UTC
OpenOffice.org Issue Tracker - Feedback Request.

The Issue you raised is currently assigned to 'Requirements' pending review, but
has not been updated within the last 3 years. Please consider re-testing with
one of the latest versions of OOo, as the problem(s) may have already been
addressed. Either use the recent stable version:
http://download.openoffice.org/index.html
or consider trying the new OOo 3 BETA (still in testing):
http://download.openoffice.org/3.0beta/
 
Please report back the outcome so this Issue may be Closed or Progressed as
necessary - otherwise it may be Resolved as Invalid in the future. You may also
wish to search for (and note) any duplicates of this Issue that may have
advanced further by checking the Issue Tracker:
http://www.openoffice.org/issues/query.cgi
 
Many thanks,
Andrew
 
Cleaning-up and Closing old Issues as part of:
~ The Grand Bug Squash, pre v3 ~
http://marketing.openoffice.org/3.0/announcementbeta.html