Issue 102255 - Inserting below/above reference for Illustration is not working.
Summary: Inserting below/above reference for Illustration is not working.
Status: CONFIRMED
Alias: None
Product: Writer
Classification: Application
Component: editing (show other issues)
Version: OOo 3.1
Hardware: All All
: P3 Trivial with 1 vote (vote)
Target Milestone: ---
Assignee: AOO issues mailing list
QA Contact:
URL:
Keywords:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2009-05-26 14:30 UTC by kgardas
Modified: 2017-05-20 11:15 UTC (History)
2 users (show)

See Also:
Issue Type: DEFECT
Latest Confirmation in: ---
Developer Difficulty: ---


Attachments

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this issue.
Description kgardas 2009-05-26 14:30:39 UTC
Hello,
when using OO.org 3.1 on WXP I've found that if I insert cross-reference the the
illustration using Ctrl-F2, choose Illustration appropriate number and style
Above/Below, then it always just insert "below" even if the illustration itself
is above the text I'm editing now and also if I edit the text above the figure
and I insert the Above/Below cross-reference to the text, OO.org correctly
inserts "below", but if I for example cut'n'paste such cross-reference from the
above the illustration and put it below the illustration, the reference itself
stays as "below" instead of changing itself to "above".
Comment 1 eric.savary 2009-05-26 22:12:32 UTC
@kgardas: good catch!

But please let me tell you how to make a description more readable for us:
- New Writer document
- Insert an image
- Add a caption to the image
- Some paragraph under the image do "Insert - Fields - Other - Cross-references"
- Choose the Illustration and Above/below
- Insert
-> the field shows "below" though the referenced field is above.

@OS: happened also in OOo 2.4
Comment 2 Marcus 2017-05-20 11:15:51 UTC
Reset assigne to the default "issues@openoffice.apache.org".