Issue 103680 - Graphics don't show in numbering/bullets when graphics are animated *.gif
Summary: Graphics don't show in numbering/bullets when graphics are animated *.gif
Status: CONFIRMED
Alias: None
Product: Writer
Classification: Application
Component: formatting (show other issues)
Version: DEV300m52
Hardware: All All
: P3 Trivial (vote)
Target Milestone: ---
Assignee: AOO issues mailing list
QA Contact:
URL:
Keywords:
Depends on:
Blocks: 84292
  Show dependency tree
 
Reported: 2009-07-21 07:35 UTC by amy2008
Modified: 2019-12-21 16:12 UTC (History)
5 users (show)

See Also:
Issue Type: DEFECT
Latest Confirmation in: 4.1.7
Developer Difficulty: ---


Attachments
gif which is used for numbering (35.35 KB, image/gif)
2009-07-21 09:12 UTC, amy2008
no flags Details
steps (90.19 KB, image/jpeg)
2009-07-21 09:20 UTC, amy2008
no flags Details
Another sample, also an animated gif (5.78 KB, image/gif)
2009-07-21 09:51 UTC, michael.ruess
no flags Details

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this issue.
Description amy2008 2009-07-21 07:35:38 UTC
Can reproduce it in DEV300m52

How to reproduce it
1 Open a new Writer doc
2 Right_click - Numbering/Bullets - Options tab, select "Graphics" in Numbering 
  list items, select "From File" from Graphics items, then a link dialog opens, 
  choose a *.gif picture as Numbering, Open
3 Click OK button on  Numbering/Bullets dialog

Result
Find no graphics as Numbering/Bullets show

Expectation
Graphics as Numbering/Bullets show successfully.

Regards
Li Meiying
Comment 1 michael.ruess 2009-07-21 08:58:57 UTC
Cannot reproduce this with m52 on Win32 and Linux32. Li Meiying, on which
platform do you have this? Do you work on 64bit Linux? Maybe it is like issue
101131?
If not, perhaps you could attach the gif to this issue. Or did u use one of
OOs's gif's in the gallery folder?
Comment 2 amy2008 2009-07-21 09:10:50 UTC
Meiying to MRU,
>Cannot reproduce this with m52 on Win32 and Linux32. Li Meiying, on which
>platform do you have this? Do you work on 64bit Linux? Maybe it is like issue
>101131?
Can reproduce it in DEV300m52 on Win32. Not 64bit linux.
>If not, perhaps you could attach the gif to this issue. Or did u use one of
>OOs's gif's in the gallery folder?
I will attache a gif to this issue which is not the gifs in the gallery folder.
Comment 3 amy2008 2009-07-21 09:12:45 UTC
Created attachment 63661 [details]
gif which is used for numbering
Comment 4 amy2008 2009-07-21 09:20:12 UTC
Created attachment 63662 [details]
steps
Comment 5 michael.ruess 2009-07-21 09:51:46 UTC
Created attachment 63663 [details]
Another sample, also an animated gif
Comment 6 michael.ruess 2009-07-21 09:53:47 UTC
MRU->OD: animated gif's (like the attached) won't be shown in document when
selected as graphical bullets. As normal content these graphics are shown correctly.
Maybe for performance reasons only the first picture should be displayed in
document instead of the whole animation.
Comment 7 Marcus 2017-05-20 11:19:56 UTC
Reset assigne to the default "issues@openoffice.apache.org".
Comment 8 oooforum (fr) 2019-12-21 16:12:13 UTC
Still occurs with 4.1.7