Issue 107791 - OOo 3.2 crashes KDE 3.5.7 on closing
Summary: OOo 3.2 crashes KDE 3.5.7 on closing
Status: UNCONFIRMED
Alias: None
Product: General
Classification: Code
Component: ui (show other issues)
Version: OOO320m8
Hardware: PC (x86_64) Linux, all
: P3 Trivial (vote)
Target Milestone: ---
Assignee: AOO issues mailing list
QA Contact:
URL:
Keywords: needhelp
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2009-12-20 00:47 UTC by mjflory
Modified: 2014-01-19 15:04 UTC (History)
2 users (show)

See Also:
Issue Type: DEFECT
Latest Confirmation in: ---
Developer Difficulty: ---


Attachments

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this issue.
Description mjflory 2009-12-20 00:47:30 UTC
On closing the welcome screen for OOo 3.20m8, KDE 3.5.7 running on OpenSuSE 10.3
received (I believe) a SIG 11. I had been editing and had saved a small text
document containing a formula first as an .odf, then as a Word 2000/XP .doc
without trouble. (I had crashed OO a few moments before while editing a similar
document and was attempting to duplicate the crash.) I asked the KDE crash
notifier for a backtrace (though I am running a stock kernel and KDE without
symbols) and got the following: 

Backtrace output:
System configuration startup check disabled.

[?1034h(no debugging symbols found)
Using host libthread_db library "/lib64/libthread_db.so.1".
(no debugging symbols found) [repeated 25 more times]
[Thread debugging using libthread_db enabled]
[New Thread 0x2acf88e31de0 (LWP 3313)]
[New Thread 0x44007950 (LWP 3384)]
[New Thread 0x42003950 (LWP 3317)]
[New Thread 0x41802950 (LWP 3316)]
[New Thread 0x41001950 (LWP 3315)]
[New Thread 0x40800950 (LWP 3314)]
(no debugging symbols found) [repeated even more times]
[KCrash handler]
#7  0x0000000000000000 in ?? ()
#8  0x00002acf80f826f6 in ?? ()
   from /opt/openoffice.org3/program/../basis-link/ure-link/lib/libuno_cppu.so.3
#9  0x00002acf80f82cd6 in ?? ()
   from /opt/openoffice.org3/program/../basis-link/ure-link/lib/libuno_cppu.so.3
#10 0x00002acf80f8062b in uno_type_destructData ()
   from /opt/openoffice.org3/program/../basis-link/ure-link/lib/libuno_cppu.so.3
#11 0x00002aaaaf6ed65a in ?? ()
   from /opt/openoffice.org/ure/lib/bootstrap.uno.so
#12 0x00002acf80f822f7 in ?? ()
   from /opt/openoffice.org3/program/../basis-link/ure-link/lib/libuno_cppu.so.3
#13 0x00002acf80f8a3f0 in uno_type_any_assign ()
   from /opt/openoffice.org3/program/../basis-link/ure-link/lib/libuno_cppu.so.3
#14 0x00002aaaaf6fdd32 in ?? ()
   from /opt/openoffice.org/ure/lib/bootstrap.uno.so
#15 0x00002acf80cf66ba in cppu::WeakComponentImplHelperBase::dispose ()
   from
/opt/openoffice.org3/program/../basis-link/ure-link/lib/libuno_cppuhelpergcc3.so.3
#16 0x00002acf80d1f186 in ?? ()
   from
/opt/openoffice.org3/program/../basis-link/ure-link/lib/libuno_cppuhelpergcc3.so.3
#17 0x00002acf80cf66ba in cppu::WeakComponentImplHelperBase::dispose ()
   from
/opt/openoffice.org3/program/../basis-link/ure-link/lib/libuno_cppuhelpergcc3.so.3
#18 0x00002acf806ee98f in ?? ()
   from /opt/openoffice.org3/program/../basis-link/program/libsofficeapp.so
#19 0x00002acf806d84b6 in ?? ()
   from /opt/openoffice.org3/program/../basis-link/program/libsofficeapp.so
#20 0x00002acf832a4784 in DeInitVCL ()
   from /opt/openoffice.org3/program/../basis-link/program/libvcllx.so
#21 0x00002acf832a4df5 in ?? ()
   from /opt/openoffice.org3/program/../basis-link/program/libvcllx.so
#22 0x00002acf832a4f35 in SVMain ()
   from /opt/openoffice.org3/program/../basis-link/program/libvcllx.so
#23 0x00002acf8071b95c in soffice_main ()
   from /opt/openoffice.org3/program/../basis-link/program/libsofficeapp.so
#24 0x000000000040122b in main ()

My system configuration is:

KDE version: 	3.5.7 "release 72.11"
Release: 	2.6.22.19-0.4-default
Machine:	x86_64

Best wishes for the holidays and thank you for the splendid work!

-- Michael Flory
Comment 1 Edwin Sharp 2014-01-19 15:04:33 UTC
No problem on Debian