Issue 110719 - Date-select-field doesn't work correct after select-field
Summary: Date-select-field doesn't work correct after select-field
Status: CONFIRMED
Alias: None
Product: Base
Classification: Application
Component: code (show other issues)
Version: OOo 3.1.1
Hardware: PC All
: P3 Trivial (vote)
Target Milestone: ---
Assignee: AOO issues mailing list
QA Contact:
URL:
Keywords: needmoreinfo, oooqa
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2010-04-09 11:59 UTC by robbygro
Modified: 2013-01-29 21:47 UTC (History)
2 users (show)

See Also:
Issue Type: DEFECT
Latest Confirmation in: ---
Developer Difficulty: ---


Attachments
in the Form "Name" select a new "Vorgang" and then try to select a date ... (14.73 KB, application/vnd.sun.xml.base)
2010-04-09 12:01 UTC, robbygro
no flags Details

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this issue.
Description robbygro 2010-04-09 11:59:03 UTC
In a form I have put a date-field with date-selection after a normal
select-field. When I select a value with the normal select-field and then try to
select a date in the second field Base popup: "You have to insert a date." Then
I can select the date, go on and will save the data: Same popup "You ....". I
have to drop the savebutton two times - then it will save with the date.
When I first select the date and then select the value in the normal
select-field it also will work without a problem.

You can try it with the form I will attach to this issue.
Comment 1 robbygro 2010-04-09 12:01:26 UTC
Created attachment 68830 [details]
in the Form "Name" select a new "Vorgang" and then try to select a date ...
Comment 2 r4zoli 2010-08-20 12:55:24 UTC
I tested on OOO330_m3 on Ubuntu 10.04, with macros allowed, and I can confirm
it, still valid in this version.
 
On win7 with OOO330_m4 this happens only with the first new record.
Comment 3 r4zoli 2010-08-20 12:55:56 UTC
add cc