Issue 117103 - Print order for slides in handouts mode is not set properly
Summary: Print order for slides in handouts mode is not set properly
Status: CONFIRMED
Alias: None
Product: Impress
Classification: Application
Component: printing (show other issues)
Version: OOo 3.3
Hardware: PC Linux, all
: P3 Normal (vote)
Target Milestone: ---
Assignee: AOO issues mailing list
QA Contact:
URL:
Keywords:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2011-02-27 10:16 UTC by Andrea Pescetti
Modified: 2019-06-04 20:44 UTC (History)
5 users (show)

See Also:
Issue Type: DEFECT
Latest Confirmation in: ---
Developer Difficulty: ---


Attachments
Sample presentation with 6 slides (10.23 KB, application/vnd.oasis.opendocument.presentation)
2011-02-27 10:16 UTC, Andrea Pescetti
no flags Details

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this issue.
Description Andrea Pescetti 2011-02-27 10:16:42 UTC
Created attachment 75928 [details]
Sample presentation with 6 slides

When printing slides in handout mode, the order is not set correctly and both the preview and the actual printed result will show the wrong order.

To reproduce:
1) Open any presentation (I'm attaching a minimal sample file)
2) File - Print, Set Documents: Handouts, Slides per page: 6
3) Changing the "Order" from "Left to right, then down" to "Top to bottom, then right" won't change the print preview or the actual result. You will get
1 2
3 4
5 6

Workaround (not acceptable): the correct settings will be stored if you print; so if you print again, you will get the correct order on the second attempt.

[Credit: Reported by Arnaldo Gaudenzi on the Italian mailing lists]
Comment 1 wolframgarten 2011-03-03 15:20:17 UTC
Reproducible. Reassigned.
Comment 2 Oliver-Rainer Wittmann 2012-06-13 12:15:47 UTC
getting rid of value "enhancement" for field "severity".
For enhancement the field "issue type" shall be used.
Comment 3 liuping 2012-09-20 06:47:56 UTC
Confirm this bug on win7-64bit on AOO3.5 r1387022
Comment 4 Marcus 2017-05-20 11:08:30 UTC
Reset assigne to the default "issues@openoffice.apache.org".