Issue 119105 - Added SVG example is not shown correct
Summary: Added SVG example is not shown correct
Status: CONFIRMED
Alias: None
Product: Draw
Classification: Application
Component: viewing (show other issues)
Version: 3.4.0 Beta (OOo)
Hardware: PC All
: P3 Normal (vote)
Target Milestone: ---
Assignee: AOO issues mailing list
QA Contact:
URL:
Keywords:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2012-03-21 10:17 UTC by Armin Le Grand
Modified: 2017-05-20 11:35 UTC (History)
1 user (show)

See Also:
Issue Type: DEFECT
Latest Confirmation in: ---
Developer Difficulty: ---


Attachments
SVG example (16.06 KB, image/svg+xml)
2012-03-21 10:17 UTC, Armin Le Grand
no flags Details

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this issue.
Description Armin Le Grand 2012-03-21 10:17:25 UTC
Created attachment 77349 [details]
SVG example

ALG: The added SVG example file is not shown correctly when inserted to AOO3.4. It contains a single PolyPolygon which is to be shown in SVG polygon draw mode 'nonzero'. Unfortunately this mode is not supported by AOO rendering pipes, so currently it is emulated using basegfx tooling. In this example, this does not work.
It can be seen that all the geometry is correctly imported by using 'break' twice on the inserted object, first one to convert SVG to SDrPathObj, second to split the path's PolyPolygons to single Polygons. When doing so it can be seen that varoius polygons are double, have same oriantation but different start points. In such a case, 'nonzero' behaves different from 'evenodd'
Comment 1 Armin Le Grand 2012-03-21 10:18:03 UTC
ALG: Taking over.
Comment 2 Marcus 2017-05-20 11:35:23 UTC
Reset assigne to the default "issues@openoffice.apache.org".