Issue 120434 - DYMO Label Printing cuts off text
Summary: DYMO Label Printing cuts off text
Status: UNCONFIRMED
Alias: None
Product: Writer
Classification: Application
Component: printing (show other issues)
Version: 3.4.0
Hardware: All All
: P2 Normal (vote)
Target Milestone: ---
Assignee: AOO issues mailing list
QA Contact: Alex
URL:
Keywords: needhelp
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2012-08-01 16:29 UTC by jrasmussen
Modified: 2017-05-20 11:55 UTC (History)
1 user (show)

See Also:
Issue Type: DEFECT
Latest Confirmation in: ---
Developer Difficulty: ---


Attachments
Broken Example File (3.76 KB, application/msword)
2012-08-01 16:29 UTC, jrasmussen
no flags Details
Hacked working example file (4.12 KB, application/msword)
2012-08-01 16:32 UTC, jrasmussen
no flags Details

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this issue.
Description jrasmussen 2012-08-01 16:29:07 UTC
Created attachment 78804 [details]
Broken Example File

This is possibly related to Bug 119380 although different

To test this, open up the attached documents and print to a spool fed Dymo Label Writer. From reviewing the possibly related bug this also affects the dymo 450 which is spool fed. 

You should see that the label text stops printing at the height of the document (for instance, a 4x1.75 label will only print in the first 1.75 inch of the label)

This document works correctly in OO 2.3
Comment 1 jrasmussen 2012-08-01 16:32:29 UTC
Created attachment 78805 [details]
Hacked working example file

working example with orientation an page layout set up to actually work.
Comment 2 jrasmussen 2012-08-01 16:36:44 UTC
Forgot to mention that we're using the LabelWriter 400 Turbo and the issue is appearing at one of our clients with DYMO LabelWriter Twin Turbo