Issue 122331 - first installation dialog "OpenOffice 4.0.0 Installation Preparation" misses application image
first installation dialog "OpenOffice 4.0.0 Installation Preparation" misses ...
Product: Installation
Classification: Application
Component: ui
All Windows, all
: P2 Normal (vote)
: 4.0.0
Assigned To: Oliver-Rainer Wittmann
: 122476 (view as issue list)
Depends on:
  Show dependency treegraph
Reported: 2013-05-17 11:14 UTC by Oliver-Rainer Wittmann
Modified: 2013-06-25 14:15 UTC (History)
4 users (show)

See Also:
Issue Type: DEFECT
Latest Confirmation in: ---
Developer Difficulty: ---
jsc: 4.0.0_release_blocker+


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this issue.
Description Oliver-Rainer Wittmann 2013-05-17 11:14:54 UTC
The first dialog shown during installation - its title is "OpenOffice 4.0.0 Installation Preparation" misses the application image.

I think it should be the same image which is shown in the following installation dialog which has the title "OpenOffice 4.0.0 - Installation Wizard"
Comment 1 Oliver-Rainer Wittmann 2013-06-11 10:53:55 UTC
*** Issue 122476 has been marked as a duplicate of this issue. ***
Comment 2 jsc 2013-06-19 08:54:17 UTC
set showstopper flag
Comment 3 Oliver-Rainer Wittmann 2013-06-21 06:32:59 UTC
working on a fix - it seems the intrinsic bitmap is somehow broken.
Comment 4 Oliver-Rainer Wittmann 2013-06-21 08:34:22 UTC
fixed on trunk for AOO 4.0 - revision 1495326
Comment 5 Javier Lopez 2013-06-25 14:15:24 UTC
Obviously the dialogues change but because it's different action is being done. One thing that caught my attention was that the first time you try to reinstall the program, I could not, it launch a dialog telling me that I need delete the previous version, this happens even after selecting the MODIFY box. To check this, I canceled and restarted the installation but this time it worked. Is rare.

Javier Lopez,
It was Checked in W8 AOO 4 sidebar.