Issue 124641 - Slideshow: Custom Animation “Blast” destroys element height under particular creation circumstances
Summary: Slideshow: Custom Animation “Blast” destroys element height under particular ...
Status: CONFIRMED
Alias: None
Product: Impress
Classification: Application
Component: viewing (show other issues)
Version: 3.3.0 or older (OOo)
Hardware: All All
: P3 Normal (vote)
Target Milestone: ---
Assignee: AOO issues mailing list
QA Contact:
URL:
Keywords:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2014-04-09 17:47 UTC by Rainer Bielefeld
Modified: 2014-04-09 18:29 UTC (History)
1 user (show)

See Also:
Issue Type: DEFECT
Latest Confirmation in: 4.1.0-dev
Developer Difficulty: ---


Attachments
Sample Document (36.42 KB, application/vnd.oasis.opendocument.presentation)
2014-04-09 17:47 UTC, Rainer Bielefeld
no flags Details

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this issue.
Description Rainer Bielefeld 2014-04-09 17:47:48 UTC
Created attachment 83150 [details]
Sample Document

Steps how to reproduce with server installation of "AOO 4.1.0-Beta – German UI / German locale - [AOO410m14(Build:9760)  -  Rev. 1573601 2014-03-03 17:47:48]" on German WIN7 Home Premium (64bit)", own separate user profile:

Play slide show of attached Presentation (Created with AOO 4.1-dev).

Additional information:
(a) Not a problem with newly created elements and "Blast"
(b) Preconditions are that a that Custom Animation has been  changed from
    Excited "Transparency" to "Blast". Simply reproduce: 
    New Presentatin -> Add smiley with Custom Animation "Transparency" ->
    Play slideshow -> Change Custom animation to "Blast", play.
(c) Already Reproducible with OOo 3.3.0
(d) Was still ok with 3.1.1
Comment 1 Edwin Sharp 2014-04-09 18:29:16 UTC
Confirmed with
AOO410m15(Build:9761)  -  Rev. 1585426
2014-04-01 13:50 - Linux x86_64
Debian