Issue 127553 - Update links doesn't work for sections in 4.1.4-RC4
Summary: Update links doesn't work for sections in 4.1.4-RC4
Status: RESOLVED FIXED
Alias: None
Product: Writer
Classification: Application
Component: ui (show other issues)
Version: 4.1.4-dev
Hardware: All All
: P5 (lowest) Blocker (vote)
Target Milestone: 4.1.4
Assignee: AOO issues mailing list
QA Contact:
URL:
Keywords:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2017-10-11 12:20 UTC by mroe
Modified: 2017-10-12 22:02 UTC (History)
6 users (show)

See Also:
Issue Type: DEFECT
Latest Confirmation in: ---
Developer Difficulty: ---
jim: 4.1.4_release_blocker+


Attachments
Labels patch (422 bytes, patch)
2017-10-11 12:29 UTC, Jim Jagielski
jim: review+
Details | Diff

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this issue.
Description mroe 2017-10-11 12:20:30 UTC
As discussed in the dev mailinglist, links to sections (maybe other links included) doesn't work in 4.1.4.

4.1.4 isn't available in the version field, so I selected 4.1.5-dev.

To reproduce this issue:
1. create a new text document
2. insert a section with content
3. insert a section as link to the first section
4. change the content of the first section

5. Tools… → Update → Links
or Tools… → Update → Update All

=> Nothing happens.
Comment 1 Jim Jagielski 2017-10-11 12:29:10 UTC
Created attachment 86222 [details]
Labels patch

From mailing list: confirmed to fix regression
Comment 2 Jim Jagielski 2017-10-11 12:29:45 UTC
Patch committed to 4.1.4-RC5 (and 4.1.4)
Comment 3 Kay 2017-10-12 21:33:03 UTC
4.1.4 as version is now appearing so I changed this.
Comment 4 Kay 2017-10-12 21:35:57 UTC
Fixed for Linux-32, AOO 4.1.4RC5,  Rev. 1811857.
Comment 5 Keith N. McKenna 2017-10-12 22:02:18 UTC
(In reply to Kay from comment #4)
> Fixed for Linux-32, AOO 4.1.4RC5,  Rev. 1811857.

Also for Windows