Issue 127983 - Black spots in slides preview when adding a lot of subpoints
Summary: Black spots in slides preview when adding a lot of subpoints
Status: CONFIRMED
Alias: None
Product: Impress
Classification: Application
Component: viewing (show other issues)
Version: 4.1.5
Hardware: PC Windows 10
: P5 (lowest) Minor (vote)
Target Milestone: ---
Assignee: AOO issues mailing list
QA Contact:
URL:
Keywords:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2019-01-01 23:24 UTC by Manuel Pastor
Modified: 2020-01-19 12:27 UTC (History)
1 user (show)

See Also:
Issue Type: DEFECT
Latest Confirmation in: 4.1.7
Developer Difficulty: ---


Attachments
Black spots presentation (15.02 KB, application/vnd.oasis.opendocument.presentation)
2019-01-01 23:24 UTC, Manuel Pastor
no flags Details
Image without the black spots (115.61 KB, image/png)
2019-01-01 23:25 UTC, Manuel Pastor
no flags Details
Image with the black spots (114.94 KB, image/png)
2019-01-01 23:25 UTC, Manuel Pastor
no flags Details

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this issue.
Description Manuel Pastor 2019-01-01 23:24:30 UTC
Created attachment 86587 [details]
Black spots presentation

If I create a slide with a lot of subpoints and the slide preview is small appears some black spots in the preview. As you can see in the "big.png" image there are no black spots, but when I make the slide preview panel smaller then they appear as shown in "small.png".
Comment 1 Manuel Pastor 2019-01-01 23:25:05 UTC
Created attachment 86588 [details]
Image without the black spots
Comment 2 Manuel Pastor 2019-01-01 23:25:33 UTC
Created attachment 86589 [details]
Image with the black spots
Comment 3 Matthias Seidel 2019-01-02 15:17:36 UTC
Confirmed with AOO 4.1.6 on Windows 10 1809.

I can not reproduce it with Windows 7.
Comment 4 Matthias Seidel 2020-01-19 12:27:52 UTC
Most likely a problem with OpenSymbol font.